Deputatul Dorel Căprar, inculpat de DNA în dosarul șpăgilor de la PSD...

Deputatul Dorel Căprar, inculpat de DNA în dosarul șpăgilor de la PSD Arad pentru 20 de infracțiuni UPDATE 2 Un alt parlamentar PSD, inculpat

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a fost, în această dimineață, convocat la sediul DNA Timișoara și a fost anunțat că i s-a schimbat calitatea din suspect în inculpat în dosarul de corupție legat de DRDP Timișoara. Căprar a fost acuzat de procurori că ”ar fi pretins și acceptat ca două dintre posturi să fie ocupate în schimbul sumei de câte 5.000 de euro fiecare, pretinzând ca banii să fie remiși în mod direct la casieria organizației județene de partid”.

Dorel Căprar este acuzat de 12 infracțiuni de folosire a influenței sau autorității de către persoana care ocupă o funcție de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, două infracțiuni de complicitate la luare de mită, trei infracțiuni de folosire a influenței sau autorității de către persoana care ocupă o funcție de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite și trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

UPDATE Audierile în dosarul de corupție au fost blocate, deoarece în această dimineață deputatul PSD Dorel Căprar, prin intermediul avocatului, a transmis pe fax o cerere de recuzare a procurorului de caz și a șefului serviciului DNA Timișoara.


Anchetatorii au aflat de acest document după ce lui Căprar i s-a adus la cunoștință calitate de inculpat, dar acum toate activitățile sunt blocate. Deputatul PSD Arad Florin Tripa a venit la sediul DNA, dar nu poate fi audiat, avocații inculpaților din dosar așteaptă acum soluționarea cererii de recuzare, cere trebuie făcută de structura centrală a DNA.

UPDATE 2 Cererea de recuzare a fost respinsă, astfel că audierile au continuat. Deputatul PSD Arad Florin Tripa a fost înștiințat și el că are calitatea de inculpat în dosarul de corupție de la DRDP Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.