Deținuți de la Penitenciarul Timișoara, voluntari la renovarea secției de prematuri a...

Deținuți de la Penitenciarul Timișoara, voluntari la renovarea secției de prematuri a Maternității Odobescu

0
DISTRIBUIȚI

Inițiativă demnă de toată lauda a Asociației „Alo!Tata”, care a luat decizia de a face munca statului. Astfel, cu bani din donații și cu sprijinul voluntarilor a început renovarea secției de prematuri a Maternității Odobescu din cadrul Spitalului Municipal Timișoara. Această secție, unde sunt internați bebeluși născuți prea devreme din tot vestul țării, nu a mai fost reabilitată din anul 1990, iar ultima zugrăvire a avut loc în 1997.

Astfel, Asociația „Alo!Tata” a inițiat campania „O clipă pentru toată viața”, iar în toamna acestui an a început lucrările de modernizare a saloanelor. Printre cei care se implică în această acțiune caritabilă se numără și patru deținuți de la Penitenciarul „Popa Șapcă” din Timișoara.

“Sunt extrem de fericit că pot lua parte, în calitate de voluntar, la această campanie, deoarece am și eu doi copii acasă…mereu gândul îmi este la ei”, spune Felix, deținut în cadrul Penitenciarului Timișoara.


Bărbatul participă voluntar, de mai bine de două luni, la renovarea secției de nou născuți prematuri de la Maternitatea Odobescu.

În total, patru deținuți clasificați în regim deschis din Penitenciarul Timișoara au participat zilnic la activități de voluntariat pentru renovarea secției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.