DIICOT Timișoara a reținut încă o persoană în dosarul de violențe al...

DIICOT Timișoara a reținut încă o persoană în dosarul de violențe al grupării Boncu. Cine a ajuns după gratii

2
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT au continuat ancheta în dosarul violențelor grupării conduse de interlopul Lucian Boncu. Vă reamintim că Lucian Boncu, Alin Oiță, Ion Stepanescu, Gabriel Stoian, Nicolae Gavrilă, Ioan Pășan și Paul Ștefan au fost arestați preventiv într-un dosar în care sunt acuzați de fapte violente, după ce au sechestrat și bătut un bărbat într-o sală de jocuri.

Astăzi, polițiștii serviciului Investigații Criminale l-au adus din nou la audieri pe patronul clubului Champions, Daniel Ghiula, cel care i-a solicitat lui Boncu și patronului firmei SPI Security, Ioan Stepanescu, ajutorul pentru a afla cum ar fi fost fraudate aparatele, bucureșteanul sechestrat mai având de recuperat 16.000 de lei din câștiguri.

Inițial, patronul sălii de jocuri a fost audiat ca martor și a susținut că nu ar fi fost exercitate violențe asupra clientului, care ar fi fost bătut ore în șir pentru a mărturisi cum a trișat.


Ghiula a fost pus astăzi sub acuzare pentru constituire de grup infracțional organizat, lipsire de libertate și șantaj, și reținut pentru 24 de ore. Bărbatul și-a rezervat dreptul la tăcere și a fost dus în arestul IPJ Timiș.

2 COMENTARII

  1. Nu pricep la Gigi Becali au descins trupe speciale, masini de mascati si pe interlopul asta il duce un singur politai care pare mic si oropsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.