Dublu furt în centrul Timișoarei. Hoții au furat dintr-o farmacie și un...

Dublu furt în centrul Timișoarei. Hoții au furat dintr-o farmacie și un magazin

0
DISTRIBUIȚI

Autorii a două furturi comise în aceeași zi, în centrul Timișoarei, au fost prinși de polițiștii locali. Infracțiunile s-au produs în weekend, atunci când doi bărbați au furat mai multe produse dintr-o farmacie, iar apoi dintr-un magazin alimentar.


Au fost depistați în cele din urmă de oamenii legii.

Polițiștii au fost alertați prima dată sâmbătă în jurul orei 17.00. Angajații farmaciei le-au povestit că doi bărbați au pătruns în locația din Piața Victoriei nr. 7, unul i-a distras atenția farmacistei, iar celălalt a umplut un rucsac cu produse cosmetice. La scurt timp, oamenii legii au fost din nou alertați, de această dată de administratorul unui magazin alimentar din Piața Victoriei, nr. 3. Două persoane au furat mai multe produse de pe rafturi, iar din descriere polițiștii și-au dat seama că este vorba de aceeași indivizi.

Infractorii au fost identificați, iar bunurile au fost găsite asupra lor. Este vorba de un bărbat din Timișoara în vârstă de 42 de ani și unul din Suceava, în vârstă de 65 de ani. Hoții au fost predați pe mâna polițiștilor Secției 1 Timișoara care continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.