Un client nervos a scos pistolul și l-a pus la capul agentului...

Un client nervos a scos pistolul și l-a pus la capul agentului de pază de la un magazin Profi din Timișoara VIDEO UPDATE Decizie de ultimă oră

0
DISTRIBUIȚI

Scene de groază, în această seară, în magazinul Profi de pe Calea Buziașului din Timișoara – un bărbat a scos un pistol și l-a pus la capul agentului de pază. Incidentul s-a petrecut, în jurul orei 19, când clientul a început să se certe cu casierița din cauza unui produs.


Agentul de pază s-a dus spre el ca să-i spună să fie mai calm, moment în care tânărul a scos de la spate un pistol, l-a armat și i l-a pus la cap, sub privirile îngrozite ale celor din magazin. Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere.

Agresorul a pus arma la spate după ce a venit spre el un bărbat cu care era împreună. Agentul de securitate a blocat imediat ușile magazinului și a dat alarma. Imediat la fața locului a sosit un echipaj de Poliție și un echipaj de intervenție. Pistolarul a fost dezarmat și dus pentru audieri la secția 2. Conform primelor informații, pistolul era de jucărie.

UPDATE 1 După audieri, pistolarul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.