Călin Dobra explică de ce a demisionat din funcția de președinte al...

Călin Dobra explică de ce a demisionat din funcția de președinte al PSD Timiș

0
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș a venit, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, cu o explicație pentru demisia din funcția de președinte al organizației județene a lui Călin Dobra, care a fost înlocuit cu Alfred Simonis.

Astfel, PSD Timiș arată că Dobra a renunțat la poziția de lider pentru a se putea pregăti mai bine pentru candidatura la președinția Consiliului Județean Timiș, la alegerile locale din 2020.

„Astăzi, 23 decembrie 2019, Călin Dobra și-a înaintat demisia din funcția de președinte al organizației PSD Timiș.


La baza renunțării funcției politice de conducere stă decizia candidaturii la președinția Consiliului Județean Timiș, la alegerile locale din 2020. Prin luarea acestei hotărâri, Călin Dobra a optat pentru o implicare totală pentru câștigarea poziției de președinte al CJT. Demisia a fost înaintată Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat, care a luat act de această decizie și a numit un președinte interimar pentru organizația județeană, în persoana președintelui executiv al PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis”, a informat PSD Timiș.

De asemenea, în comunicatul de presă se arată că, în acest context, membrii Comitetului Executiv Național al PSD au aprobat candidatura lui Călin Dobra, din partea PSD, la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, la alegerile locale de anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.