Fanii formației timișorene Melting Dice au parte de un nou videoclip

Fanii formației timișorene Melting Dice au parte de un nou videoclip

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană Melting Dice a lansat un nou videoclip la piesa „Uitat“, video-ul fiind realizat de ETOS Videography. Piesa este înregistrată la studioul Melting Dice, mixajul, masterizarea și producția fiind făcute la Firstline Studio de către Alex Marton.

Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât. Timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. În 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promovare.

Materialul conține zece piese, compoziții proprii ale trupei, compuse în perioada 2014 – 2016.


Înregistrările s-au făcut în studioul propriu, iar partea de mix, master și producție s-a realizat la Firstline Studio în Italia, producător fiind Alex Marton, cel care semnează și producția discurilor Robin and the Backstabbers.

Firul roșu care leagă cele zece piese de pe album este dat de lupta internă dintre pasiune și rațiune. Versurile vorbesc despre experiențele trăite până la acest moment de către cei patru membri, dar și despre cele mai simple lucruri pe care le văd în jur și îi inspiră, indiferent că este vorba despre un tată și o fiică ce mânâncă împreună o înghețată sau despre un bunic ce meșterește la prima lui mașina în fața blocului.

„Habar nu am de unde vine inspirația pentru piese, cred că e o formă de chimie care are loc în trupa noastră, pentru că până la MeltingDice niciunul dintre noi nu prea făceam nimic relevant. Pur și simplu se leagă; uneori în zece minute, alteori în zece repetiții, dar funcționează. Vine unul de acasă cu două acorduri încântat până la cer și înapoi, iar ceilalți trei avem grijă să-i distrugem tot entuziasmul și cam așa începem treaba. Stăm pe o idee până o distrugem complet într-o piesă“, spune liderul formației Melting Dice, într-un interviu acordat site-ului www.pressalert.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.