Fiul lui Sile Cămătaru, prins după o urmărire cu focuri de armă...

Fiul lui Sile Cămătaru, prins după o urmărire cu focuri de armă și adus la Timișoara după atacul cu cuțitul de lângă un club de manele VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost capturat și adus pentru audieri la secția 5 Poliție din Timișoara. Acesta era căutat după ce, în 19 octombrie, un bărbat în vârstă de 29 de ani a ajuns la Spitalul Municipal din Timișoara, având o plăgă tăiată în zona toracică. Victima. Alexandru Cojocaru, zis ”Calu”, a declarat că, în timp ce se afla în apropierea unui club de manele de pe Calea Aradului, unde merg liderii lumii interlope din Timișoara, a avut o altercație cu un alt bărbat, Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru. Acesta a scos un cuțit și i-a aplicat o lovitură de cuțit, dar din fericire rana nu a fost gravă.


”Calu” a fost ridicat și este cercetat de DIICOT în dosarul de cocaină al grupării condusă de liderul interlop Lucian Boncu.

După incident, Albert Balint a dispărut, fiind dat în urmărire. Aseară, în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Secției 19 Poliție din București a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat și a continuat deplasarea. Polițișții au plecat în urmărirea autoturismului, iar șoferul a abandonat mașina și a fugit. Unul dintre polițiști, după somația legală, a tras foc de pistol în plan vertical. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 19 Poliție, constatându-se că este vorba de fiul lui Sile Cămătaru, care nu deține permis de conducere.

Albert Balint a fost adus la Timișoara și este audiat la secția 5 pentru loviri sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.