Focuri de armă, în Timiș, pentru prinderea unui tânăr. Ce au descoperit...

Focuri de armă, în Timiș, pentru prinderea unui tânăr. Ce au descoperit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Focuri de armă în Timiș, pentru reținerea unui tânăr șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor. Speriat de avertismentele oamenilor legii, a oprit în cele din urmă, iar acum este cercetat pentru nu mai puțin de trei infracțiuni comise în același timp.

Tânărul în vârstă de 23 de ani conducea duminică, 8 decembrie, în localitatea Rudna, când polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou au încercat să-l tragă pe dreapta.


Șoferul nu s-a oprit, iar oamenii legii au pornit în urmărirea sa. Semnalele acustice și luminoase nu au fost îndeajuns, astfel că polițiștii au tras trei focuri de avertisment în plan vertical.

După ce l-au reținut, polițiștii au descoperit că tânărul nu avea permis de conducere, iar autoturismul avea montate numere false de înmatriculare, mijlocul de transport nefiind înmatriculat în circulație. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de punere în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.