Ieslea de Crăciun din centrul Timișoarei, de râsul curcilor: bebeluș dat cu...

Ieslea de Crăciun din centrul Timișoarei, de râsul curcilor: bebeluș dat cu ruj și Fecioara Maria coafată. Ce spune Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

Ieslea de Crăciun din centrul Timișoarei a devenit virală pe Facebook. Asta pentru că trecătorii pot admira un bebeluș dat cu ruj, iar în loc de magi și Fecioara Maria sunt manechine și păpuși din plastic.


De altfel, manechinul care o întruchipează pe Fecioara Maria este și coafat.

Nicolae Robu a declarat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, că ar putea fi vorba de artă modernă și a recunoscut că nici el nu înțelege prea bine aranjamentul de Crăciun din centrul orașului.

„Nu mă pronunț eu, așa i-au văzut creatorii pe magi, că presupun că sunt magi cei care apar acolo. Nu am văzut ieslea, dar nu vreau să comentez lucrurile astea. Ce să fac eu ca primar? Să fiu și designer vestimentar? Trebuie să fim mai deschiși, așa o fi arta modernă. Mergeți să vizitați Muzeul Vaticanului, secțiunea de artă contemporană, și o să vedeți și acolo tot felul de lucruri care, pentru un neinițiat, cum mă declar eu, mă șochează, dar asta nu înseamnă că n-are valoare. Eu sunt foarte tolerant și consider că nu sunt eu inițiat să înțeleg această simbolistică. Este o chestiune de gust, de inițiere. Dacă este frumos sau nu, potrivit sau nu, nu pot eu să judec peste tot”, a afirmat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.