Încep lucrările la Radisson Blu, primul hotel internațional de top din Timișoara

Încep lucrările la Radisson Blu, primul hotel internațional de top din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului imobiliar ISHO, a obținut autorizația de construcție pentru hotelul Radisson Blu din cartierul ISHO din Timișoara. Lucrările de construcție vor demara în zilele următoare. Investiția este una de referință în ceea ce privește excelența în servicii pe piața locală. Noul hotel va crește portfoliul companiei Radisson Hotel Group în România la cinci hoteluri, două în curs de operare, iar trei în dezvoltare.

Noul hotel Radisson Blu din Timișoara va fi finalizat în 2021, an în care orașul va fi Capitală Culturală Europeană. Hotelul va avea 160 de camere, un restaurant și un roof-top bar. De asemenea, va avea un centru de fitness care va funcționa 24/7 precum și o piscină în aer liber localizată la ultimul etaj al clădirii.

Hotelul va putea oferi un cadru deosebit evenimentelor business ale orasului, dar și evenimentelor private. Astfel, va dispune de un centru de conferințe ultramodern, săli de întâlniri, precum și de un amplu spațiu de leisure și un ballroom elegant.

„Este cu siguranță una dintre cele mai spectaculoase investiții din Timișoara și regiunea de vest în zona serviciilor. Demonstrăm astfel că dezvoltarea polului nostru de business în jurul proiectului ISHO reprezintă o oportunitate reală pentru atragerea unor investitori de mare anvergură în oraș. Timișoara va avea un hotel internațional, care va deveni o referință în regiunea noastră și care va contribui la dezvoltarea orașului prin facilitățile oferite”, subliniază Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului Isho.

Hotelul va fi o componentă integrantă din ambițiosul proiect imobiliar mixt Isho din Timișoara care curpinde peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație.

Hotelul este o investiție importantă pentru cel mai mare oraș din zona de vest a țării, iar dezvoltarea va realizată de Mulberry Development, dezvoltatorul Isho. Hotelul va fi operat de Radisson Hotel Group, companie a cărei portofoliu în România va urca la 4 hoteluri Radisson Blu și 1 hotel Park Inn by Radisson. Arhitectura hotelului este semnată de firma Andreescu și Gaivoronschi, Timisoara, iar designul interior de către firma Blocher & Blocher, Germania.

Prin amplasamentul excelent, în zona centrală a orașului, noul Radisson Blu, va deservi nu doar segmentul de business, ci și cel turistic care are toate premisele să crească atât cantitativ, cât și calitativ.

Despre Radisson Hotel Group

Radisson Hotel Group este una din cele mai mari companii hoteliere din lume, deținând șapte branduri hoteliere diferite și un portofoliu de peste 1.400 de hoteluri în curs de operare sau diverse stadii de dezvoltare în toată lumea.


Portofoliul Radisson Hotel Group include Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson și Country Inn & Suites by Radisson.

Radisson Rewards reprezintă programul global de fidelizare, ce oferă modalități unice și personalizate pentru a crea momente memorabile pentru oaspeții noștri. Radisson Rewards oferă programe de loialitate excepționale oaspeților noștri, profesioniștilor din industria de evenimente, agenților de turism și partenerilor de afaceri.

Radisson Meetings își focalizează atenția asupra oaspeților și dorințelor acestora și tratează fiecare întâlnire sau eveniment mai mult decât o dată în calendar. Programul Radisson Meetings este construit în jurul a trei angajamente puternice: Personal, Profesional și Memorabil, livrând în același timp servicii în conformitate cu spiritul semnăturii noastre Yes I can! și fiind 100% fără emisii de carbon.

Peste 95.000 de persoane lucrează la nivel global pentru Radisson Hotel Group și în cadrul hotelurilor afiliate în sistemul nostru.

Despre Radisson Blu

Radisson Blu este un brand hotelier superior care oferă servicii personalizate în spații elegante. Alocând atenție deosebită micilor detalii care fac diferența, Radisson Blu inspiră experiențe de neuitat la fiecare ședere. Hotelurile și resorturile noastre pun la dispoziție o gamă completă de produse și servicii inovatoare, oferind experiențe originale și relevante cu o atitudine distinctivă Yes I Can! Hotelurile Radisson Blu se regăsesc în orașe mari, aeroporturi cheie și destinații de vacanțe. Oaspeții și partenerii noștri de business îți pot îmbogăți experiența Radisson Blu participând la Radisson Rewards, un program global de loialitate cu beneficii și recompense excepționale.

Radisson Blu este parte a Radisson Hotel Group, care include Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson și Country Inn & Suites by Radisson.

Despre Mulberry Development

Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania este cunoscută pentru realizarea a a trei proiecte de referință în cele mai importante orașe secundare din România: City Business Centre și ISHO în Timișoara, precum și The Office, Cluj-Napoca. Proiectele au atras firme importante, dintre care menționăm Bosch, Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol Romania, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair sau National Instruments, Visteon sau Huf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.