Suporterii îi cheamă pe timişoreni la „Marşul Eroilor” organizat la 30 de...

Suporterii îi cheamă pe timişoreni la „Marşul Eroilor” organizat la 30 de ani de la evenimentele din Decembrie ’89

0
DISTRIBUIȚI

„Marşul Eroilor”, organizat de susţinătorii Politehnicii, nu putea lipsi tocmai la 30 de ani de la evenimentele care au dus la căderea comunismului în ţară. Devenit deja o tradiţie la mijlocul lui decembrie, evenimentul de aducere aminte va avea loc lunea viitoare.

„Cine uită e complice!”, e unul dintre sloganurile prin care fanii alb-violeţi vor să mobilizeze cât mai multă lume să li se alăture comemorării eroilor căzuţi la Revoluţia începută la Timişoara.

Se vor împlini tototdată 14 ani neîntrerupţi de când oamenii de pe stadion, locaţie în care de multe ori s-a simţit pulsul populaţiei şi în vechiul regim, ies în stradă pentru a onora trecutul.


Treptat evenimentul fanilor a devenit unul de referinţă, cu cea mai mare participare, între cele dedicate Revoluţiei. Sute de timişoreni vor marşa, ca de fiecare dată, pe „traseul eliberării”: Piaţia Maria-Catedrala Mitropolitană-Operă-Memorialul Revoluţiei-Cimitirul Eroilor.

„Luni, 16 decembrie, de la ora 18:30, vă invităm să luați parte la Marșul Eroilor. Cu candele aprinse și respect pentru Eroii Revoluției în suflet plecăm din Piața Sfânta Maria înspre Cadrela Mitropolitană, ulterior ne manifestăm omagiul la Memorialul Revoluției, iar într-un final aprindem o lumânare în memoria celor care și-au dat viața pentru libertatea noastră la Cimitirul Eroilor”, se arată în anunţul postat (şi) pe pagina de Facebook Politehnica Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.