Martor la scandalul provocat de Nasleu în clubul Fratelli: ”M-a sunat pe...

Martor la scandalul provocat de Nasleu în clubul Fratelli: ”M-a sunat pe Facebook și a început cu amenințări (…) că el e Ionuț, că nimeni nu-și permite nimic în fața lui”

3
DISTRIBUIȚI

Apar noi informații care dovedesc faptul că Ioan Nasleu, prietenul de chefuri al grupării interlope condusă de Lucian Boncu, a provocat scandalul din clubul Fratellie, deși neagă cu vehemență. Vă reamintim faptul că, ieri, PRESSALERT.ro a publicat, în premieră, fotografii în care Nasleu apare alături de Paul Ștefan și alți interlopi în fața clubului. Ulterior apariției materialului, omul de încredere al primarului Nicolae Robu a venit cu o a treia variantă în privința incidentului, susținând că s-a dus spre o masă de unde cineva l-ar fi filmat.

Varianta sa este contrazisă de prietenul patronului sirian care a fost lovit de Nasleu. ”Noi eram la o masă cu o domnișoară. Ionuț se tot învârtea pe acolo.


La un moment dat, prietenul meu m-a rugat să-i setez ceva la telefon. Ionuț a venit direct spre noi. A tras de telefon. Nu se filma deloc, eu umblam la telefon. Nasleu a pus mâna pe telefon. Peste mine a sărit. M-a împins și când a sărit m-a lovit cu cotul, ca să ajungă la prietenul meu. I-a căzut pe jos telefonul și s-a spart. L-a lovit, a răsturnat masă. Era băut, sigur”, a povestit martorul, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

După ce Ioan Nasleu a fost scos afară, unde au venit și cei din gruparea Boncu să-l sprijine, șeful de la Piețe SA s-a reîntors în club. ” Eu am rămas în club. Nu am ieșit. La un moment dat, nu știu de ce i-au dat voie, din nou, înăuntru și Ionuț a venit, din nou, la noi la masă. M-a amenințat pe mine. A vrut să mă lovească. L-am întrebat ce are, dacă a înnebunit? L-au scos badigarzii afară și nu a mai apărut”, a declarat bărbatul.

Ulterior, Ioan Nasleu i-a scris pe Facebook acestuia ”De azi te rog evită-mă. E ok că umbli cu sifoane care sună la gardă mincinos. E ok?”.  ”Când mi-a scris pe Facebook, nu i-am răspuns. M-a sunat pe Facebook și a început cu amenințări. Mi-a spus că dacă nu îi fac o întâlnire cu prietenul meu să discute, o să mă mute pe mine din Timișoara, pe el o să-l mute în Siria. Amenințări din astea, că el e Ionuț, că nimeni nu-și permite nimic în fața lui”, a povestit martorul. Până la ora redactării acestui material, Nasleu nu a putut fi contactat pentru a-și exprima punctul de vedere.

3 COMENTARII

  1. Ce libidinos ii Naselu asta , nu inteleg cum umbla unele fete cu el , il mai vedeam si pe la sala , acelasi caracter gretos , fosila ce se baga in seama cu una cu alta , care vor si ele „atentie” . Serios fetelor , chiar asa , la ultima speta de om va uitati? Pacat..

  2. Abia astept sa nu il mai votez pe Robu. Cand pui astfel de indivizi sa fie responsabili peste pietele din Timsoara inseamna ca nu ai pic de respect fata de cetatenii orasului. Cica inainte fost angajat la Sri, un astfel de specimen cu astfel de caracter sa fie acceptat acolo e clar ca si sri e putred si o rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.