Maryliss a lansat o melodie dedicată sărbătorilor de iarnă VIDEO

Maryliss a lansat o melodie dedicată sărbătorilor de iarnă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Solista timișoreancă Maryliss a lansat o frumoasă melodie de Sărbători, piesa „Doar Odată-i Crăciunul | Living Room Session“ – cover după Ștefan Bănică – având parte de un succes deosebit în rândul fanilor.

Pe numele ei adevărat Maria-Eliza Dumitrescu, Maryliss s-a născut pe 21 noiembrie 1989 în Drobeta-Turnu Severin și a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă, absolvind Școala Populară de Artă din orașul natal, secția canto clasic și muzică ușoară. După ce s-a stabilit la Timișoara, a participat la diverse evenimente și concursuri muzicale, culminând cu „Vocea României”, sezonul 6 (2O16), unde a ajuns până în faza semifinalelor, reușind performanță de a întoarce cele 4 scaune, alegând să meargă mai departe în concurs sub îndrumarea lui Smiley. Artista a debutat acum trei ani cu piesa „Nu renunța” și a revenit în 2019 cu alte două single-uri bine primite de public, „În urma ta“ și „Cafea arsă“, ambele beneficiind de videoclipuri realizate de către Timișoara Film Society.

„Concertul care m-a marcat cel mai tare a fost cel pe care l-am susținut alături de Trupa Vunk, în anul 2015 la Sala Capitol din Timișoara. M-a marcat în primul rând, pentru că, am avut onoare de a participa la un asemenea eveniment, în al doilea rând pentru că îmi plac foarte tare cei de la Vunk iar invitația a venit chiar de la Cornel Ilie, după ce ascultase niște filmări cu mine pe YouTube, și fiindcă de la niște cântări micuțe cu public mărunt pe care le avusesem până atunci, m-am trezit pe ditamai scena, în fața unei săli pline, alături de Cornle Ilie cântând, piesa pe care o repetasem împreună o dată, înainte cu 15 minute undeva în backstage.


A fost un moment pe cinste, pe care nu îl voi uita niciodată. Scena muzicală din Timișoara are foarte mulți artiști și instrumentiști cu care se poate mândri însă balanța se înclină către cei care cântă cover-uri. Dar, timpul nu este pierdut și nu este niciodată târziu să faci și altceva, asta dacă îți dorești, desigur. Diferența între cele două tipologii, o reprezintă percepția asupra actului artistic. La un eveniment privat oamenii vor să se distreze și cam asta este obiectivul principal. La un concert de sine stătător, teoretic, oamenii vin să te cunoască pe tine ca artist, nu ca entartainer. De ce am spus „teoretic”? Pentru că, cu cât adun din ce în ce mai multe evenimente la activ, cu atât realitatea mă izbește mai puternic: oamenii sunt mișcați de ceea ce, din punct de vedere auditiv, recunosc de undeva sau asociază cu ceva, astfel pierzându-și curiozitatea de a mai descoperii și alte sonorități. Așa văd eu lucrurile“, spune Maryliss într-un interviu puiblicat pe site-ul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.