Mașină izbită de un tren în care se aflau 70 de călători,...

Mașină izbită de un tren în care se aflau 70 de călători, în Timiș. Șoferul a rămas încarcerat și e în stare gravă FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Trecerile la nivel cu calea ferată fără bariere sunt un adevărat pericol. Pentru a doua oară în două zile, o mașină a fost lovită de tren în timp ce șoferul trecea o astfel de intersecție.

Coliziunea din această dimineață s-a produs în jurul orei 6.30. În scurt timp, un apel la 112 anunța echipajele de urgență despre producerea unui accident feroviar în Halta Giroc, între un tren Interegio care circula pe ruta Timișoara – Târgu Mureș și un autoturism.

„La locul intervenției s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD (B și C), o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare și 15 pompieri. În tren se aflau 70 de călători, din fericire nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În autoturism a fost doar șoferul (sex masculin) care a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă de către pompieri și predată echipajului SMURD C inconștientă, dar cu semne vitale, pentru a fi transportată la spital”, a transmis ISU Timiș. Traficul în zonă a fost blocat în urma accidentului.

„Un bărbat în vârstă de 28 de ani a condus un autoturism pe Calea Timișoarei din localitatea Giroc, dinspre Timișoara, iar la trecerea la nivel cu calea ferata nu a respectat semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune intrând în coliziune cu un automotor care circula pe ruta Timișoara – Târgu Mureș.


În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 28 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE Traficul feroviar întrerupt în Timiș după ce un tren a lovit o mașină a fost reluat. Cei 70 de călători din tren au fost transferaţi într-un alt tren.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că traficul feroviar a fost reluat pe secția de cale ferată 125, la kilometrul feroviar 2 + 266 de metri, în zona stației CF Giroc (halta Semenic), unde un tren care circula pe relația Timișoara – Târgu Mureș a surprins și accidentat, la trecerea la nivel cu calea ferată, un autoturism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.