Mașină spulberată de tir pe „șoseaua morții”. Un bărbat a murit FOTO

Mașină spulberată de tir pe „șoseaua morții”. Un bărbat a murit FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1173168046">

Accident mortal, azi-dimineață, înainte de ivirea zorilor, pe DN6, cunoscut și ca „drumul morții”. Un autoturism a fost spulberat de un tir, în apropiere de Băile Herculane, iar în urma impactului șoferul mașinii a fost declarat decedat.

Incidentul a avut loc în jurul orei 4:45. În ciuda intervenției pompierilor și a medicilor de pe ambulanțe, conducătorul autoturismului a fost declarat decedat. Era singura persoană aflată în mașină. Bărbatul care conducea tirul a primit îngrijiri medicale la fața locului și nu a fost necesară transportarea sa la spital. Tirul nu transporta substanțe periculoase.

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Băile Herculane și un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare grea de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș, respectiv o ambulanță SAJ și o ambulanță SMURD.

Traficul încă se desfășoară cu dificultate și la primele ore ale dimineții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.