Material discografic fabricat în Timișoara. Kings are Overrated au lansat „Save the...

Material discografic fabricat în Timișoara. Kings are Overrated au lansat „Save the new generation” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Kings are Overrated alături de Bogdan Șerban (centru) la Radio Guerilla

Proiectul electro-pop timișorean Kings Are Overrated a lansat recent materialul discografic „Save the new generation“, un E.P. care cuprinde cinci piese.

„Ideea din sptaele titlului este un îndemn pentru a evita o zonă care estefoarte ușor de accesat dar foarte greu de depășit. Piesele abordează diverse teme, puțin mai sensibile. Ca stil muzical merg spre o zonă mai întunecată a acestui gen, cu beat-uri downtempo și structuri aranjate atipic față de ce am lansat în trecut“, spune Cristian Paroș.

Format în Timișoara la sfârșitul anului trecut, proiectul Kings Are Overrated este un trio electro-pop ai cărui membrii, cu backgrounduri muzicale diferite, combină sinteza instrumentelor cu părți vocale și beat-uri downtempo. Trupa a lansat mai multe single-uri care s-au bucurat de succes în rândul melomanilor, iar în această toamnă a susținut primul concert din carieră, în Parcul Rozelor, în cadrul festivalului de gastronomie artizanală La PAS.


Mai apoi , trio-ul timișorean a susținut un concert la Radio Guerilla, la emisiunea Nesemnații cu Bogdan Șerban, artiștii fiind printre semifinaliștii concursului Deer Music.

„Fiind a doua aparițe live a noastră și totodată un concurs, a fost ca o mică provocare. Ne-am simțit foarte bine iar feedback-ul a fost neașteptat de bun,ceea ce ne-a motivat într-un fel sau altul,în sensul de a ne reîntoarce la lucru și de a veni cu un plan bine pus la punct pentru anul viitor“, spune Cristian Paroș.

Trupa Kings are Overrated este alcătuită din Cristian Paroș, Vlad Rădoi și Alfred Paroș. Cristian Paroș și Alfred Paroș sunt cunoscuți grație activității lor în formația timișoreană The Case.

„Momentan, în scena underground din România nu pare să fie foarte dezvoltat genul electro-pop. Țin să cred că se va mai schimba pe viitor pentru că această ramură se poateîndrepta în foarte multe direcții. Trupe de la noi care au câteva influențe din acest gen sunt Fine, It’s Pink ,Zimbru, Dimitri’s Bats sau Satellites. Ep-ul ‘Save the new generation’ este de găsit pe toate platformele de distribuție digitală. Am decis să nu scoatem o variantă fizică pentu EP dar lucrăm momentan la un album nou, pe care plănuimsa-l lansăm în primăvară iar acela va veni probabil cu tot cu variantă fizică“, a mai adăugat Cristian Paroș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.