„Meniul” complet de droguri găsite asupra a doi tineri, pe stradă, în...

„Meniul” complet de droguri găsite asupra a doi tineri, pe stradă, în Timișoara: plicuri cu pastile, praf alb și substanțe vegetale

0
DISTRIBUIȚI
Sursă foto: arhivă.
Sursă foto: arhivă.

Cantitate mare de droguri descoperite în weekend, asupra a două persoane, pe stradă, în Timișoara.


Jandarmii Grupării Mobile Timișoara au depistat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, două persoane care avea asupra lor mai multe plicuri cu droguri.

Cei doi au început să devină agitați, atunci când au dat nas în nas cu jandarmii. S-au dat de gol prin comportamentul care le-a atras atenția jandarmilor, ce au trecut imediat la percheziția corporală a unui tânăr în vârstă de 22 de ani, respectiv o femeie de 29 de ani.

Asupra bărbatului, domiciliat într-o localitate din Timiș, au fost găsite șase plicuri cu pudră albă și două plicuri cu pastile. Femeia din județul Hunedoara avea asupra sa, pentru a completa „meniul”, două foi de staniol ce conțineau materie vegetală verde. Drogurile au fost confiscate de jandarmi.

Jandarmii au întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, în conformitate cu Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.