Mihnea Vîlceanu, artistul în scaun cu rotile, cântă în scop caritabil: „Am...

Mihnea Vîlceanu, artistul în scaun cu rotile, cântă în scop caritabil: „Am pregătit niște piese pentru a motiva oamenii să ofere o mână de ajutor celor care au nevoie“

0
DISTRIBUIȚI

Mihnea Vîlceanu, un tânăr care a dovedit de-a lungul anilor că poate învinge și depăși orice greutate, este unul din invitații evenimentului caritabil „Note de Speranță“, care va avea loc vineri 6 decembrie de la ora 19 la Craft Brewpub & Rooftop.

„Note de Speranță” reunește artiști și trupe care au scopul de a aduce puțină speranță în viața unui copil care are mare nevoie de ajutor. Este vorba despre Lăcătuș Persida-Nicoleta, o fetiță de 5 ani al cărei diagnostic, depistat la vârsta de un an, ar fi pus la pământ pe oricine: astrocitom difuz protoplasmatic – tumoră cerebrală și hidrocefalie. În ciuda acestei boli, Persida este o minunăție de fetiță, veselă, întelegătoare și, mai ales, foarte puternică. A trecut deja prin zece operații, însă are nevoie și de ajutorul nostru pentru a putea lupta cu boala. Puteți să contribuiți la însănătoșirea ei, participând la eveniment și plătind intrarea în valoare de minim 15 lei, sau donând suplimentar. Pe scena evenimentului vor urca: Trupa Versus, Joel Benson & The Mixtapes, Adi Moroșanu, Vîlceanu Mihnea plus invitați surpriză.

Mihnea Vîlceanu a absolvit facultatea de Matematică-Informatică ca șef de promoție și s-a făcut remarcat și la show-ul Vocea României, acum fiind masterand la Universitatea de Vest din Timișoara. Este pasionat de muzică și a câștigat un premiu special în cadrul concursului Bega Music Festival. La sfârșitul lunii septembrie, Mihnea a participat la evenimentul “Atipic Beauty Timişoara 2019 supported by Alin Gălăţescu“, scopul acestuia find acela de a schimba percepția asupra persoanelor cu dizabilități.În luna iunie a acestui an, binecunoscuta formație Cargo a susținut un recital caritabil care și-a propus să strângă fonduri pentru Mihnea. Pentru acest eveniment caritabil, Mihnea Vîlceanu a pregătit câteva piese surpriză și ne-a împărtășit câteva gânduri….

– În cursul acestui an ai câștigat premiul 3 la festivalul Bega Music. Ce a reprezentat această distincție pentru tine?

Premiul de la Bega Music festival a fost ca un semn că trebuie să merg înainte cu această pasiunea a mea, deoarece am reușit să ajung la inimile oamenilor din jur prin ceea ce am cântat.


Totul este despre public și cum recepționează ei ceea ce dorești să le transmiți, nu despre note perfect cântate și tehnică vocală.

– Ai participat la concursul Vocea Romaniei. Cum a fost aceasta experienă și ce ai învățat din această participare?

Vocea României a fost ca o rampă de lansare pentru mine și un pas mare, spiritual vorbind, care m-a ajutat să continui. În urma acestei experiențe am reușit să cunosc foarte mulți oameni talentați și să leg prietenii strânse în toate colțurile țării. Este o experiență de neuitat și îmi voi aminti mereu cu drag de ea.

– Vei canta in cadrul concertului caritabil Note de Speranță. Ce piese ai pregătit pentru această apariție?

Pentru apariția de la concertul caritabil am pregătit niște piese surpriză pe care le voi interpreta în scopul motivării oamenilor de a oferi o mâna de ajutor celor care au nevoie de ea. Sperăm că vor fi pe placul tuturor și ne vom distra pe cinste.

– Ce planuri muzicale de viitor ai?

Planurile de viitor nu sunt prea bine definite, dar tot ceea ce pot spune cu siguranță este că voi continua să cant pentru cei care vor să plece urechea la muzica mea. O voi face cu drag și cu sufletul deschis astfel încât să pot împărtăși publicului ceea ce simt eu când sunt în această lume muzicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.