Moș Crăciun a venit cu o caravană a bucuriei pentru 90 de...

Moș Crăciun a venit cu o caravană a bucuriei pentru 90 de copii nevoiași din Timiș FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2048892910">

O caravană a bucuriei a pus un zâmbet pe fețele a zeci de copii care fac parte din familii nevoiașe, din mai multe localități timișene. Poveștile triste care fac parte din viața lor au fost făcute uitate de Caravana Lions, care le-a adus micuților rechizite, haine călduroase, sucuri, cărți, jucării și multe dulciuri.

Anul acesta Caravana Lions Timișoara Bastion a străbătut peste 500 de kilometri în tot județul Timiș. A adus bucurie și un zâmbet pe fețele a 90 de copii din 25 de familii fără posibilități materiale. Fiecare copil a primit un sac în care s-au aflat rechizite, hăinuțe călduroase, obiecte de igienă personală, sucuri, cărți, jucării și multe dulciuri. În plus, fiecare familie a primit și câte un sac cu alimente neperisabile.

În total, 11 autoturisme împodobite cu nas și coarne de ren au parcurs, în 16 ore, 520 de kilometri. Au fost vizitate 25 de familii din Jebel, Voiteg, Soca, Banloc, Dolaț, Giulvăz, Iecea Mare, Periam, Variaș, Hodoni, Recaș, Moșnița Veche, Vâlcani, Buziaș, Jimbolia, Sânandrei, Sângeorge, Opătița, Deta și Liebling.

Scopul caravanei, aflată la a V-a ediție, este de a ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie, la copii din județul Timiș aflați în situații limită. Caravana este organizată în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, iar toți copiii și familiile vizitate de Caravana sunt în atenția acestei instituții. Mulți dintre acești copii abandonează școala pentru că nu au rechizite și haine adecvate sezonului rece. Unul dintre obiectivele caravanei este de a preîntâmpina abandonul școlar din aceste cauze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.