Muzici electronice fabricate în Timișoara: Newgotti a lansat un nou material discografic

Muzici electronice fabricate în Timișoara: Newgotti a lansat un nou material discografic

0
DISTRIBUIȚI

Artistul timișorean Newgotti a lansat noul E.P. numit Northern Light, la casa de discuri 48h Records. Lansarea acestui material discografic include câteva apariții în Transilvania, Newgotti urmând să fie prezent vineri 6 decembrie în Cluj (Colectiva Gazette), vineri 20 decembrie în Oradea (Moskva) și sâmbătă 21 decembrie la Timișoara (saccade).

Pe numele său adevărat Norbert Olah, binecunoscutul DJ s-a născut în Beiuş şi a fost pasionat de muzică încă din fragedă pruncie, dar a descoperit într-un mod mai serios muzica electronică, odată cu venirea sa la facultate în Timişoara, în 1999.


Prima sa apariţie în public a avut loc în anul 2007, iar anul acesta Newgotti a lansat single-ul „Love“ care a apărut la casa de discuri timișoreană 48h Records. Noul material semnat Newgotti se poate asculta aici.

„Acest material vine că urmare a faptului că mi-am asumat profesia de full time musical artist. Este un lucru pe care am dorit să îl fac de mult, iar muzica pe care am scris-o și produs-o consider că este foarte catchy și merită o expunere cât mai largă. Casă de discuri 48h Records a apărut că urmare a faptului că în Timișoara nu există un label de muzică care să producă și să scoată pe piață artiști și producători de muzică electronică. Cred că avem un potențial destul de bun și am dorit să îi ofer cadrul natural. Sunt mulți artiști care produc materiale bune și necesită promovare atât în țară cât și în străinătate. În același timp o casă de discuri independența îți oferă flexibilitatea de a lua decizii fără a fi constrâns în mult aspecte. Sunt câteva releasuri forthcoming și suntem deschiși la promouri de la artișți pentru releasuri viitore. La adresa contact@48h.ro așteptăm orice fel de materiale“, spune artistul care face parte din echipa anonimTM.

Foto: Seba Tătaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.