Nesimțirea costă, la Timișoara, în cazul celor care aruncă gunoaie pe domeniul...

Nesimțirea costă, la Timișoara, în cazul celor care aruncă gunoaie pe domeniul public

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-376873015">

Chiar dacă amenzile s-au înăsprit pentru cei care aruncă gunoaiele pe domeniul public, astfel de fapte încă se mai întâlnesc, săptămânal, în Timișoara. Nesimțirea, în acest caz, acționează după lăsarea întunericului. Camerele de supraveghere sunt aliații preferați ai polițiștilor, mulți dintre cei care abandonează deșeurile fiind prinși cu ajutorul imaginilor video înregistrate.

Trei persoane au fost surprinse de camerele de supraveghere în ultimele zile, pe strada Mureș, Musicescu și în Piața Plevnei. Făptașii au fost identificați și au primit o amendă de 3000 de lei, au fost puși să igienizeze locațiile și să predea deșeurile către Retim.

În cazul în care contravenientul nu respectă măsura complementară de a igieniza locația în termenul stabilit și de a preda deșeurile către un operator specializat, acesta poate fi sancționat cu amendă de la 7.500 la 15.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.