Nicolae Robu, optimist că va mai fi primarul Timișoarei pentru încă un...

Nicolae Robu, optimist că va mai fi primarul Timișoarei pentru încă un mandat: „Am un grad de favorabilitate mai mare decât oricând”

9
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu este optimist că va fi primarul Timișoarei și în următorii patru ani. Întrebat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, dacă îl avantajează alegerea primarilor în două tururi, edilul-șef a precizat că nu crede că îl afectează cu nimic.

„Cred că nici nu mă avantajează, nici nu mă dezavantajează. Am avut 53% la ultimele alegeri, dar oricum nu asta este important. Pentru mine nu este important dacă sunt eu avantajat sau nu, este important să fie mai bine pentru comunitățile locale din țara noastră. Este o realitate că alegerea unui primar cu o majoritate de voturi îi dă mult mai multă legitimitate, pe când alegerea cu 20, 25%, cum s-a mai întâmplat prin unele locuri.


Este o realitate pe care nu cred că o poate contesta cineva”, a precizat Nicolae Robu.

De asemenea, Robu a afirmat că a observat, în urma contactului cu cetățenii, că este mai apreciat ca oricând.

„În ceea ce mă privește, așa cum vor vrea cetățenii Timișoarei, așa se va întâmpla. În 2016 am avut 53%. După percepția pe care o simt printre oameni, am un grad de favorabilitate mai mare decât oricând. Sunt prezent printre oameni, și la evenimente, și pe șantiere, în cartiere, am vorbit cu cetățenii, dar la vot se va vedea. Eu nu mă consider dinainte câștigător și nu m-am considerat dinainte câștigător, chiar dacă am câștigat la diferență foarte mare de voturi de cei clasați pe locul doi, de fiecare dată. Eu îmi văd de treaba mea, fac astfel încât să am cât mai multe realizări, nu intră în polemici cu niciun contracandidat. Consider că fiecare candidat este îndreptățit să aspire la funcția de primar, eu îi respect pe toți și mai departe îmi văd de treaba mea”, este de părere Nicolae Robu.

9 COMENTARII

  1. La revedere, garantez că nu mai ieși primar, noi nu mai vrem primar înfrățit cu Mafia și lumea interlopă. După mintea ta cred că vrei să mai candidezi. Dar dacă ești la pușcărie oare mai poti????? După câte ilegalități ai făcut tu chiar crezi că oameni mai vor un astfel de primar. Nu ai făcut nimic în Timișoara, totul ce este nou este din cauza investitorilor care au investit sute de milioane de euro. Să ne ferească Dumnezeu să mai fi primar.

  2. Asta se crede Ceaușescu, Dumnezeu să ne păzească de acest individ. Cred că ne ajunge și ce a avut de demonstrat a demonstrat, nimic. În urma lui după părerea mea nu a făcut nimic. Rușine domnule primar.

  3. Acest primar am observat că se laudă cu toate investiție făcute din mediu privat. Sa i fie rușine că după un mandat nu a facut nimic pt Timișoara doar pt lumea interlopă, acolo am văzut ca este foarte activ. Eu cred că nu va lua nici 5%si nici nu va întra în turul 2….,va fi rușinea pnl ului.

  4. Esti un imbecil, Robule! Voturile ptr tine or sa scada dramatic, mai ales dupa toate porcariile pe care le-ai facut, si continui sa le faci cu atata nonsalanta! Continua tu sa visezi, dar o sa ai parte de o surpriza tare neplacuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.