Noi amenzi pentru proprietarii clădirilor neîntreținute din centrul Timișoarei

Noi amenzi pentru proprietarii clădirilor neîntreținute din centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-18753718">

Înarmați cu aparatele de fotografiat, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au luat la pas, zilele trecute, centrul orașului, pentru a sancționa proprietarii care-și lasă clădirile în paragină. Au acordat, de luni, 18 amenzi, adică 18.000 de lei amenda totală.

Au fost sancționați fie proprietarii imobilelor, fie asociațiile de proprietari din zona centrală. Clădările neîntreținute se află în Piața Victoriei, Piața Unirii și Piața Libertății, iar amenzile au fost de câte 1000 de lei.

Poliția Locală atrage din nou atenția că toți proprietarii de clădiri au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora și care reprezintă pericol pentru cetățenii care trec prin apropiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.