O familie a fost salvată de jandarmi după ce s-a blocat cu...

O familie a fost salvată de jandarmi după ce s-a blocat cu mașina în munți

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1784936958">

O familie din Arad cu un copil de 8 ani a avut nevoie, duminică, de ajutorul jandarmilor din Neamț, după ce s-a blocat cu mașina pe un drum montan închis circulației, aflat la poalele Ceahlăului.

Jandarmii din Neamț au intervenit, duminică, pentru salvarea unei familii care a rămas blocată pe drumul Izvorul Muntelui – Durău.

Familia din Arad cu un copil de 8 ani a avut nevoie de intervenția jandarmilor montani din Bicaz după ce, din cauza viscolului și a ceții, s-a aventurat pe un drum montan închis circulației, iar mașina a derapat și a ajuns în șanț.

Mașina a rămas blocată într-un sanț, iar familia nu a mai putut continua drumul spre Durău.

„Jandarmii montani recomandă celor aflaţi la munte în această perioadă să se informeze asupra stării vremii, itinerariului, a condiţiilor climatice locale, să fie echipaţi corespunzător, să-şi doteze mijloacele de transport pentru circulaţia în condiţii de iarnă şi, foarte important, să respecte indicatoarele şi semnalizările care atrag atenţia asupra unui drum / traseu turistic închis circulaţiei în acest anotimp”, au transmis jandarmii din Neamț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.