O minoră din Giarmata, văzută ultima dată la școală, în Timișoara, dispărută...

O minoră din Giarmata, văzută ultima dată la școală, în Timișoara, dispărută înainte de sărbători UPDATE Unde a fost găsită fata

2
DISTRIBUIȚI

 

O familie din apropiere de Timișoara este în culmea disperării, înainte de sărbători, după ce fata lor a dispărut. În vârstă de 14 ani, minora a fost văzută ultima dată ieri, în data de 18 decembrie, în Giarmata.

Adriana Curalariu, în vârstă de 14 ani, a plecat din Giarmata, către școală, în Timișoara, iar după terminarea orelor nu a mai revenit la domiciliu.


Dispăruta are înălțime de 1,55 – 1,60 de metri, 45 de kilograme, constituție atletică, păr șaten, lung și ochii căprui. La data disparitiei purta pantaloni camuflaj kaki, bocanci negri, geacă neagră lungă până la genunchi.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Polițiștii au încetat urmărirea, după ce fata a fost găsită în județul Mureș. Minora și-a sunat tatăl pentru a-i spune unde se află.

2 COMENTARII

  1. Buna seara , as vrea sa precizez ca eu sunt fata aceea acum am varsta de 18 ani tin mult la imaginea si integritatea mea, atunci fiind minora au anuntat parintii mei autoritatile care nu s-au sesizat sa faca ceva in legatuta cu aceasta poastre si care de asemenea rog sa fie stearsa acum a ajutat la momentul potrivit va multumesc dar acum cred ca a stat prea mult pe aici respect POLITIA ROMANA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.