Parada Krampus, în această seară, la Târgul de Crăciun din Timișoara

Parada Krampus, în această seară, la Târgul de Crăciun din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Parada Krampus care va avea loc în această seară în cadrul târgului de Crăciun de la Timişoara va începe la ora 19.00, când toţi cei care doresc să participe şi să însoţească alaiul sunt aşteptaţi la intrarea pe strada Alba Iulia, dinspre Piaţa Libertăţii.


Krampus şi alaiul de foc vor sosi dinspre strada Lucian Blaga, prin spatele patinoarului din Piaţa Libertăţii iar parada va incepe câteva minute mai târziu, după încheierea spectacolelor oferite pe scena mare de artiştii Colegiului de Arte Ion Vidu.

Alaiul cu făclii şi efecte de lumină, la care participă şi copiii pentru a arăta că nu se tem de Krampus, se va îndrepta spre Corso şi se va întoarce pe Surogat, până în faţa scenei din Piaţa Operei, unde va avea loc spectacolul care doreşte să simbolizeze alungarea Necuratului de către Sfântul Nicolae. Acesta va fi susţinut de trupa Peregrinii iar în jurul scenei, actorii şi jonglerii trupei Dee6Project vor interpreta povestea confruntării dintre Krampus şi forţele binelui. Coloana sonoră cuprinde şapte piese originale ale muzicienilor de la Peregrinii, ilustrate cu şapte momente de teatru pirotehnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.