Parlamentarii PSD au solicitat mai mulți bani pentru susținerea marilor proiecte ale...

Parlamentarii PSD au solicitat mai mulți bani pentru susținerea marilor proiecte ale Timișului

0
DISTRIBUIȚI

Mai mulți bani de la Guvern în anul 2020 pentru susținerea marilor proiecte ale județului Timiș. Asta au solicitat cei cinci parlamentari PSD din Timiș, care au depus amendamente la Proiectul Legii bugetului de stat pe anul viitor.


De asemenea, deputații și senatorii PSD au solicitat și susținerea din partea parlamentarilor PNL pentru a veni în sprijinul județului Timiș.

Concret, potrivit PSD Timiș, parlamentarii au solicitat suplimentarea cu zece milioane de lei pentru Sala Polivalentă Timişoara, cu 20 de milioane de lei pentru Stadionul Dan Păltinişanu Timişoara, majorarea creditelor bugetare cu zece milioane de lei pentru Institutul Regional de Oncologie Timişoara, alocarea a zece milioane de lei pentru finalizarea construcției şi dotarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timişoara.

De asemenea, parlamentarii PSD de Timiș au cerut suplimentarea de sume defalcate din TVA pentru județul Timiş cu 50 de milioane de lei, dintre care 25 de milioane de lei pentru municipiul Timişoara și suplimentarea cu cinci milioane de lei la proiectul național Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.