Patronul firmei care a făcut deratizarea ucigașă de pe strada Mioriței din...

Patronul firmei care a făcut deratizarea ucigașă de pe strada Mioriței din Timișoara a ieșit de după gratii

1
DISTRIBUIȚI

Patronul firmei care a făcut deratizarea în urma căreia doi copii și mama unuia dintre ei au murit, în Timișoara, a scăpat de arestul preventiv, după ce magistrații Tribunalului Timiș au decis ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu.

Magistrații Tribunalului Timiș au admis contestația formulată de Ioan Sorin Buță, au respins cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia și au decis ca patronul firmei de deratizare să fie plasat în arest la domiciliu.


Acesta a stat în arest preventiv timp de 30 de zile.

„Admite contestaţia formulată de contestatorul – inculpat B. I. S., arestat (…) împotriva Încheierii pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul (…) pe care o desfiinţează şi rejudecând (…) respinge ca neîntemeiată propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş privind prelungirea măsurii arestării preventive (…) dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatului cu măsura arestului la domiciliu, constând în obligaţia acestuia de a nu părăsi imobilul situat în …, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza, pe o durată de 30 de zile”, se arată în decizia Tribunalului Timiș.

Bărbatul a fost pus în libertate „de îndată”, decizia fiind definitivă.

Un copil de 3 ani, un bebeluș de 9 zile și mama acestuia au murit, la jumătatea lunii noiembrie, după ce în blocul în care locuiau, în Timișoara, s-a făcut o dezinfecție.

Alte zeci de persoane au avut nevoie de spitalizare.

1 COMENTARIU

  1. criminalii raman liberi, la fel ca si talharii din administratiile publice. rusine sa va fie, „magistratilor”, niste nenorociti care meritati funia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.