Patronul Iulius Town pregătește cel mai mare proiect imobiliar din istoria României....

Patronul Iulius Town pregătește cel mai mare proiect imobiliar din istoria României. În ce vor fi investite două miliarde de euro

0
DISTRIBUIȚI

Iulian Dascălu, cel mai mare proprietar român de mall-uri, a făcut, alături de Romexpo şi Camera de Comerţ şi Industrie a României, primii paşi în vederea dezvoltării celui mai mare proiect imobiliar din istoria României, evaluat la peste 2 miliarde de euro, informează Ziarul Fianciar.

Viitorul proiect de la Romexpo va integra centrul expoziţional şi va include 14 noi clădiri, inclusiv viitoarea cea mai înaltă clădire din România, alături de întreaga gamă de servicii necesare unui nou “mini-oraş“.


Proiectul de la Romexpo va integra clădiri de birouri şi locuinţe, un nou mall, o piaţă destinată producătorilor locali, un hotel de cinci stele, cel mai mare spaţiu destinat producătorilor şi comercianţilor autohtoni de tip “Fresh Market”, un centru al antreprenoriatului românesc şi centre de expoziţii. Clădirile de birouri şi retail vor fi proiectate pentru a primi certificare verde.

În plus, întreg proiectul în care vor lucra peste 20.000 de oameni va fi deservit de o parcare cu peste 12.000 de locuri, cu o suprafaţă de 420.000 mp – va fi cea mai mare parcare din România.

Viitorul proiect va fi deservit de linia de metrou ce va fi construită spre Aeroportul Otopeni, iar conform planului întreaga zonă va beneficia de cel puţin zece străzi noi sau lărgite, mai informează sursa citată.

Grupul Iulius mai are deja experienţe anterioare în acest domeniu, finalizând de curând proiectul mixt Iulius Town din Timişoara după ce anterior a dezvoltat proiectul Palas din Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.