Paula Seling susține două concerte de Crăciun în aceeași zi, la Timișoara

Paula Seling susține două concerte de Crăciun în aceeași zi, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Paula Seling va susține două concerte de Crăciun la Timișoara

Paula Seling va susţine două concerte extraordinare la Timişoara în cadrul cărora solista născută în ziua de Crăciun va interpreta o sumedenie de hituri din cariera artistei care a susţinut primul ei minirecital la vârsta de zece ani. Începând din 1998 artista a lansat peste 16 albume solo, atât cu muzică pop, dar şi de colinde şi muzică religioasă, multe dintre acestea fiind scrise, orchestrate şi produse de ea. Paula şi-a „împrumutat” vocea în producţia „Maşini 2” şi a interpretat piesa „Chiar pot zbura” de pe coloana sonoră a filmului de animaţie Disney, „Neînfricata”. În 2011 a facut parte din juriul show-ului de televiziune X-Factor. De-a lungul timpului a avut numeroase colaborări cu nume mari din industria muzicală şi a cântat pe scene alături de mari interpreţi.


A reprezentat de două ori, alături de Ovi, România la Eurovision, unde în 2010 au reuşit să obţină locul 3. Paula Seling a colaborat cu o mulțime de artiști români precum Direcția 5, Narcisa Suciu, Nicu Alifantis, Puya și alții, și de asemenea a cântat alături de artiști internaționali precum Al Bano, Beyonce, Joan Baez, Michael Bolton sau Chick Corea.

Recent, artista a mărturisit, că toate rezultatele obținute în activitatea muzicală sunt posibile doar pentru că există o sclipire divină, artista lăsând loc Divinității pentru a transforma muzica în vibrația pozitivă.

„Sunt un om simplu. Am muncit și continui să muncesc mult pentru tot ce vă ofer. Sunt artist independent, ceea ce înseamnă că travaliul prin care trece o producție până ajunge la voi este imens, din partea mea, a soțului meu și a oamenilor cu care lucrez. Și vreau să vă mulțumesc vouă, în primul rand, pentru întreaga susținere, pentru că veniți în număr atât de mare la concerte, pentru ca îmi ascultați muzica, mereu, pe canalul meu de youtube, pentru ca, atunci când ne întâlnim, mereu aveți cuvinte frumoase cu care mă răsfățați. Și nimic din ceea ce fac, nu ar fi posibil dacă nu ar exista sclipirea divină. Prin orice fac, îi las loc Lui, să transforme muzica în vibrația potrivită. Dumnezeu îmi e călăuză și, de când am înțeles ca El e în toate, încerc să fac totul asa cum mi-aș imagina ca și-ar dori El. Am convingerea ca toate aceste lucruri au fost simțite de către El, înainte ca eu sa mă gândesc să vi le trimit. Atunci când munca îți este recunoscută și apreciata, este cea mai mare răsplată”, spune solista.

Cele două concerte ale artistei din Timișoara vor avea loc luni 23 decembrie de la orele 17 și 19, la Filarmonica Banatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.