„Pentru bunici singuri”, o campanie de suflet. Cum poți ajuta

„Pentru bunici singuri”, o campanie de suflet. Cum poți ajuta

0
DISTRIBUIȚI

„The Care Hub” a iniţiat, la începutul acestui an,  campania „Pentru Bunici Singuri”, destinată sprijinirii bătrânilor singuri, cu pensii mici, din Timişoara, care pot beneficia de servicii de îngrijire plătite şi apelează la cât mai mulţi oameni generoşi, dornici să se implice în îngrijirea acestora.

„În România sunt peste 200.000 de bătrâni cu pensii mici care nu sunt ajutaţi de familii. Poate nu mai au familie, poate copiii şi nepoţii i-au uitat. 200.000 de bunici singuri. Campania «Pentru Bunici Singuri» a început din credinţa că fiecare dintre noi are un bătrân în familia lui, căruia îi este recunoscător pentru rolul pe care l-a avut în viaţa sa şi că am putea, împreună, îndrepta recunoştinţa către bătrânii singuri din Timişoara, plătind pentru aceştia câteva ore de îngrijire” spune Monica Moldovan, fondatoarea „The Care Hub”.

În această campanie se poate implica oricine, plătind o oră de îngrijire sau mai multe pentru bătrânii singuri din Timişoara, recomandând persoane care au nevoie de sprijin sau popularizând această campanie.


Organizatorii acesteia au început deja să ia legătura cu organizaţii, instituţii şi biserici din Timişoara care cunosc astfel de cazuri, pentru a oferi îngrijire la domiciliu, dar aşteaptă şi recomandări din partea comunităţii.

Campania se va putea desfăşura atâta vreme cât vor exista persoane dispuse să plătească în avans aceste servicii. Plata minimă este de 30 de lei, sumă care acoperă o oră de servicii de îngrijire la domiciliu (curăţenie, cumpărături şi plăţi, însoţire în oraş, igienă personală, ajutor la hrănire), serviciile fiind oferite de „The Care Hub”. Mai multe detalii pot fi aflate pe pagina de internet www.thecarehub.ro/bunici-singuri/ sau la adresa de mail mona.moldovan@thecarehub.ro. „The Care Hub” s-a înfiinţat în 2017, iar din ianuarie 2019 a lansat serviciile pentru Timişoara şi împreună cu cei 20 de parteneri, a efectuat deja 700 de ore de îngrijire, evaluate extrem de favorabil. Colaborează cu persoane recent pensionate sau care doresc să îşi folosească timpul liber pentru a îngriji aceşti bătrâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.