Performanţă frumoasă pentru puştii fantastici de la Ghiroda. Timişenii, vicecampioni naţionali la...

Performanţă frumoasă pentru puştii fantastici de la Ghiroda. Timişenii, vicecampioni naţionali la „Gheorghe Ene”

0
DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai promiţătoare generaţii din judeţul Timiş, copiii născuţi în 2011 ai Ghirodei au fost aproape să cucerească întreaga ţară. Jucătorii pregătiţi de Cristi Moraru au fost opriţi doar în finala mare a tradiţionalului turneu „Gheorghe Ene”.

„Fantasticii 2011”, cum a fost poreclită grupa U8 de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii pentru potenţialul arătat, a avut un parcurs de senzaţie în Interliga de iarnă – Trofeul „Gheorghe Ene”.


Competiţie de mare tradiţie pe parchet, organizată pe parchet şi care a dat de-a lungul anilor nume importante fotbalului românesc.

Mai întâi, puştii lui Cristian Moraru s-au impus în faza zonală de la Hunedoara, câştigată în faţa unor grupări venite exclusiv din oraşe (Arad, Hunedoara, Reşiţa şi Alba Iulia). În faza 2 ghirozenii au avut parte de asemenea de o grupă tare la Bistriţa, gazda finalelor. Grupa A a fost câştigată după un meci decisiv cu gazda ACS Transilvania Bistriţa, scor 2-1, prin reuşitele lui Doltu şi Miclea. În prealabil timişenii au „zdrobit” Academia Hagi (5-0).

Jocul pentru trofeu a fost de asemenea foarte antrenant, contra celor de la Tâmpa Braşov. Ardelenii au deschis scorul, dar Ghiroda a revenit pe tabelă prin golul lui David Lazăr. În repriza a doua bănăţenii au avut şi ghinion la un gol validat după mai multe consultări pentru braşoveni, care au marcat şi golul de 3-1, scorul final, în ciuda unor faze bune făcute de vestici, care au avut şi o bară pe final.

Oricum, locul 2 pentru puştii 2011 ai Ghirodei reprezintă o performanţă notabilă la această vârstă. Mai ales într-o competiţie cu centre de tradiţie. Pe 3 s-a clasat formaţia învinsă de CSC Ghiroda în grupa semifinală – Bistriţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.