Peste 16.000 de elevi din nouă județe, beneficiari ai Caravanei UPT

Peste 16.000 de elevi din nouă județe, beneficiari ai Caravanei UPT

0
DISTRIBUIȚI

Peste 16.000 de elevi din mediul rura și urban au beneficiat de sprijin prin Caravana Universității Politehnica Timișoara. Acțiunea este organizată anual de echipe formate din cadre didactice și studenți ai UPT, în 9 județe din partea vestică a țării.

În cadrul Caravanei UPT, în perioada septembrie-noiembrie 2019, Universitatea Politehnica Timișoara a derulat seminarii de orientare și consiliere profesională. Au fost consiliați tineri dinn licee aflate în județele Alba, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinți și Timiș, pentru a facilita accesul elevilor la un învățământ superior tehnic de calitate.

Au beneficiat de consiliere și orientare elevii din 153 licee, din care 68 licee din mediul rural și orașe sub 10.000 de locuitori.


Numărul de elevi informați a fost de 16.092, din care 1.636 elevi de la licee din mediul rural și 3.190 din orașe sub 10.000 de locuitori.

Activitățile s-au derulat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2019-0678, cu titlul „Facilitarea accesului la învățământul tehnic timișorean prin realizarea unui HUB de conectare Elevi–Studenți–Companii, prin implicarea comunității alumni a Universității Politehnica Timișoara (ESC-HUB)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.