Pisici fără zahăr, la Timișoara

Pisici fără zahăr, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Programul „Merlin te cheamă în capitală“ inițiat de Teatrulul pentru Copii și Tineret „Merlin”, are o prima piesă invitată în sala teatrului timișorean, „Pisici“. Spectacolul se va juca sâmbătă, 7 decembrie 2019, la ora 18, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Merlin” și este, realmente, un eveniment cultural.

„Pisici” este o producție a Teatrului Municipal Matei Vișniec Suceava, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș. Un fel de alternativă parodică la Cats. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un ‘miau’, după care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente.

O bătrână obsedată de murături, un patron de fabrică de mobilă cu aspirații de politician, un rachet naiv, un câine reîncarnat în pisică, un cuplu cu probleme în căsnicie, și alte personaje pisicești își cântă pe rând neajunsurile sau bucuriile, în timp ce poveștile lor se întrepătrund, conectându-le într-o țesătură unică.


„PISICI” este un spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr.

Bobo Burlăcianu, cunoscut și apreciat interpret și compozitor român, este cel care semnează regia spectacolului concert Pisici. Învață să cânte la chitară în timpul liceului și face parte din trupa de umor Patrula 0, unde îl cunoaște pe Bobi Dumitraș, viitorul coleg din trupa Fără Zahăr.

Bobi Dumitraș este artist, compozitor și umorist, membru al trupei de muzică şi de umor Fără Zahăr, cel care a scris şi versurile celor mai cunoscute piese ale formaţiei. Premiera internațională a spectacolului „Pisici” a avut loc în Franța, pe data de 6 septembrie 2018, unde teatrul sucevean a avut primul său turneu internațional. La invitația Institutului Cultural Român din Paris, cu ocazia Sezonului România – Franța, reprezentația s-a ținut la reședința Ambasadoruluiu României din Franța, în Paris. Durata spectacolului este de 70 de minute, iar premiera la Suceava a avut loc pe data de 15 septembrie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.