Polițiști locali din Timișoara, atacați în centrul orașului. Unul dintre agresori avea...

Polițiști locali din Timișoara, atacați în centrul orașului. Unul dintre agresori avea asupra sa un cuțit

0
DISTRIBUIȚI
Sursă foto: arhivă.
Foto: Arhivă

Zona centrală a Timișoarei nu e nici pe departe sigură, în ciuda faptului că, zilnic, polițiștii locali patrulează pentru a preîntâmpina incidentele. La sfârșitul săptămânii trecute chiar oamenii legii au devenit victimele vagabonzilor care-și fac traiul pe străzile de prin centrul orașului.

Un prim caz a avut loc în seara de vineri, în jurul orei 23.00, atunci când un bărbat a fost scuipat și înjurat, în Piața Victoriei. Polițiștii locali l-au depistat pe agresor, un bărbat de 39 de ani, din Timișoara. A devenit agresiv și l-a lovit cu pumnul în abdomen pe unul dintre polițiști, apoi a fost reținut.


Individul a fost sancționat cu 1.000 de lei pentru injurii și a fost predat polițiștilor de la secția 1. Cercetările continuă sub aspectul infracțiunii de ultraj.

Într-un alt caz, sâmbătă seara, tot în Piața Victoriei, aproape de miezul nopții, pe platoul din fața Operei un bărbat tulbura liniștea publică și agresa persoanele ce treceau prin zonă. Individul periculos și aflat sub influența băuturilor alcoolice avea asupra sa un cuțit.

A fost identificat de oamenii legii, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Hunedoara. A devenit agresiv când polițiștii au vrut să-l percheziționeze și l-a lovit pe unul dintre agenți cu pumnul în față. A fost încătușat imediat și predat pe mâna polițiștilor secției 1 pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Ambii agresori au fost în cele din urmă arestați preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.