Prefectul județului Caraș Severin a demisionat după ce a fost pus sub...

Prefectul județului Caraș Severin a demisionat după ce a fost pus sub acuzare de DIICOT

0
DISTRIBUIȚI

Prefectul județului Caraş-Severin Matei Lupu și-a dat demisia din funcție după ce a fost  plasat sub control judiciar de DIICOT, a anunțat, astăzi, ministrul de Interne, Marcel Vela, la Digi24.


Mâine, în ședința de Guvern, va fi numit un alt prefect.

„Într-adevăr, este un caz grav, dar trebuie să observăm că în același timp și alți polițiști, în speță DGA împreună cu procurorii DIICOT, și-au făcut datoria și au destructurat această rețea. Sunt excepții, ca în orice situație pe care o întâlnim și în alte domenii de activitate. Această situație de la Caras-Severin ne întristează și ne și deranjează pe cei din Ministerul Afacerilor Interne și pe toți cei care își fac datoria. O văd ca o pată pe imaginea Ministerului, dar una care poate fi curățată în cel mai scurt timp”, a declarat Marcel Vela, la Digi24.

Matei Lupu a fost interceptat de anchetatori în timp ce intervenea pentru ca un cunoscut să nu i se aplice o contravenție pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. După audieri, Lupu a fost pus, ieri, sub control judiciar pentru 60 de zile.

Sursa foto stirilecs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.