Președintele PLUS Timiș a demisionat din funcție după un scandal provocat de...

Președintele PLUS Timiș a demisionat din funcție după un scandal provocat de fostul liberal Marian Vasile

5
DISTRIBUIȚI

Președintele PLUS Timiș, Cătălin Șipoș, a demisionat, ieri, din fruntea filialei. ”Am luat decizia de a demisiona din funcția de președinte al filialei PLUS Timis. Am avut o discutie cu colegii de birou și cu coordonatorii regionali și sunt convins că vor găsi varianta optimă de interimat pentru filiala noastră. Voi rămâne membru. Voi rămâne alături de voi. Decizia vine în urma unor probleme personale care nu îmi mai permiteau să fiu eficient în birou și să aduc un plus în PLUS. Le mulțumesc colegilor din birou și vouă pentru tot ceea ce am realizat împreună până acum. Vă doresc Sărbători Fericite și multă înțelepciune în perioada ce urmează.#impreuna”, a fost mesajul lui Cătălin Șipoș pentru cei din partid.

Conform unor surse, demisia lui Șipoș ar fi legată de faptul că în filială s-au aprins spiritele după acceptarea transferului fostului liberal Marian Vasile în PLUS, după ce i-a fost refuzată intrarea în USR, oamenii lui Barna anunțând că nu vor accepta să fie candidat pentru nicio funcție.


Marian Vasile și-ar dori să candideze pentru funcția de primar al Timișoarei și a anunțat acest lucru, asta chiar dacă există un candidat USR deja anunțat – Samuel Dominic Fritz. Șipoș i-a cerut lui Vasile să nu continue demersurile pentru a candida intern, dar acesta a refuzat.

Contactat de PRESSALERT.ro, Cătălin Șipoș a confirmat că a demisionat și că Marian Vasile vrea să fie candidatul PLUS pentru Primăria Timișoara. ”Mi-a spus că vrea să candideze pentru că este membru și are acest drept, în competiția internă. Consideră că e un mod prin care poate contribui la creșterea filialei PLUS. Am avut o discuție și i-am sugerat să nu mai continue acest demers. Am vrut să detensionez și relația cu USR și cu colegii din filială. A refuzat acest lucru. Am auzit și eu că înscrierea în PLUS i-a fost contestată la București. Nu știu mai mult pentru că nu la mine se depun contestațiile”.

 

S-au acumulat foarte multe. Nu puteam să mer. Era o foarte mare presiune în echipă. Decât să clachez mai mbine am ales această variantă. N

5 COMENTARII

  1. Foarte, foarte slaba conducerea filialei Timis. Platiti pentru greseala facuta, si o meritati. Daca ati fi fost corecti si democratici si ati fi consultat membri nu s-ar fi ajuns aici. V-au spus foarte multi membri ca faceti o greseala enorma acceptandu-l pe traseist in partid.

  2. Incep si Plus si Usr sa se umple de oportunisti. Incep sa piarda principalul lor avantaj ce l au avut in fata electoratului.
    Sunt unii care sunt politicieni si altceva nu is capabili sa faca in viata.
    S a stricat mult si Pnl o data cu acceptarea Pdl istilor, vezi Popoviciu care e o rusine politica. Cand il vad pe Popoviciu cu zambetul sau viclean sincer incepe sa mi se para atragator oricare alt partid, il mai si pe crizatul de Robu.

  3. Ce partid e ăsta, plin de oportuniști, Plus traseiști In afară de USR nimeni luptă contra PSD, nu am văzut niciun plușat să se lupte cu corupții, stau in umbra usr-istilor si iasă doar la prins posturi grase. Plus-Profitori

  4. Usere un partid de gașcă, unde neste bajeti au băgat organizația in buzunar, au inchis usile au tras obloanele si cred ca vor câștiga ceva. O dezamăgire pentru electorat….. Poate reușește Cioloș sa i domesticeasca .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.