Reacția arogantă a primarului Robu la întrebarea editorului șef PRESSALERT.ro: „În capacitatea...

Reacția arogantă a primarului Robu la întrebarea editorului șef PRESSALERT.ro: „În capacitatea mea imensă de a tolera și de a ierta…”

3
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu continuă să nu răspundă la întrebările adresate de jurnalistul Dragoș Boța, editorul șef al publicației PRESSALERT.ro, în cadrul conferințelor de presă.


Astfel, astăzi, primarul Timișoarei a fost întrebat dacă municipalitatea are aprobare de la Direcția de Cultură pentru lucrările de reparare a pavajului pe care le realizează în Piața Victoriei și pentru toate cele făcute de administrația pe care o conduce în zona istorică.

Însă nu a dorit să dea un răspuns pe marginea acestui subiect, ci i-a transmis jurnalistului că așteaptă scuze de la el, pe motiv că l-ar fi calomniat ani de zile.

„V-am spus vineri că nu dialoghez cu dumneavoastră. În capacitatea mea imensă de a tolera și de a ierta, dacă veți ajunge să vă cereți scuze pentru calomnii, mă mai gândesc, poate îmi revizuiesc poziția. După cât v-am tolerat ani de zile să mă calomniați pe mine și să-mi faceți o imagine fără legătură cu realitatea orașului nostru, nu pot să mai port dialog”, a spus Nicolae Robu.

Ulterior, jurnalistul i-a pus o altă întrebare legată de schimbarea șefilor instituțiilor deconcentrate, iar primarul Timișoarei a răspuns doar „altă întrebare”, zâmbind ironic.

3 COMENTARII

 1. Atât poate doctore, profesore, etc el ca și alții se cred mai presus decât legea și ne privește pe noi cei care muncim de zi cu zi, iar copii noștri nu au bani să facă multe case, ne privește ca pe niște amarasteni ce suntem. Rușine primare. Dacă venea vreu interlop îl servea și cu o prăjitură. Atât poți domnule primar. Ai diplome, ai hârtii dar în tartacuta grăunte uscate și peste ți ai lăsat plete să nu se observe.

 2. Dar cetățeni cum pot tolera reacțiile gălăgioase a primarului înfrățit cu Mafia și gruparea lui Nasleu????
  Bani cu care construiesc copii dumneavoastră zecile de case domnule primar ii pot justifica????
  Milioanele de euro pe care copii matale ii învârt sunt făcuți doar din salar de primar?????
  De ce instituțiile statului nu se autosesizează privind averea și bani familie Robu?????

  Toate aste sunt normale într-o țară normală, dor noi restul populației am greșit tara.

 3. Efectiv nu știm cu domnul ziarist Dragoș Bota te mai poate tolera cum vorbești și ce atitudine ai față de el.
  Domnule primar chiar nu vă este rușine, sunteți plătiți din bani publici iar orice întrebare v ar întreba orice ziarist sunteți obligat să răspunde-ți, nu merge dacă vreau. Atât timp vă luați bani de la stat sunteți direct obligat și mai este ceva.? Bunu simt, cei 7 ani de acasă nu se învață la primărie.
  Dar aveți o aroganță și o lipsă de respect și față de noi cetățeni și acest lucru nu cred că vă avantajează. Urât din partea unui primar cu atâtea doctorate!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.