Primarul Robu, despre cumpărăturile făcute de soție cu mașina de serviciu: „A...

Primarul Robu, despre cumpărăturile făcute de soție cu mașina de serviciu: „A fost o greșeală”

12
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a venit, astăzi, cu o explicație legată de situația petrecută vineri, când Florica Robu, soția primarului, s-a dus să facă cumpărături de Moș Nicolae la Iulius Mall, cu mașina de serviciu a soțului. Florica Robu a fost însoțită la cumpărături de șoferul primarului, Vasile Paraschiv.

Primarul Timișoarei ne-a declarat, astăzi, că șoferul Vasile s-ar fi aflat în timpul său liber, în momentul în care a condus-o pe soția sa la cumpărături la Iulius Mall, dar a recunoscut că „a fost o greșeală” faptul că Florica Robu s-a plimbat cu mașina lui de serviciu.

„Problema care este.


Șoferul meu, în timpul lui liber, vineri după-masa, în jurul orei 17.30 – 18.00, a răspuns unei rugăminți, pentru că eu eram în continuare ocupat, și a plecat să o conducă pe soție cu mașina mea personală la niște cumpărături. Ghinionul a făcut că cheia de la mașina mea nu era acasă, era la mine, și atunci s-a dus cu mașina de serviciu. A fost o greșeală, mai bine ar fi venit înapoi să-i dau cheia, să facă drumul încă o dată până acasă, deși eu stau la marginea orașului, dar era mai bine. Suport motorina respectivă… Dar a fost în timpul liber, nu a fost în timpul programului, era vinerea spre ora 18.00”, s-a scuzat Nicolae Robu. Vă reamintim că Mercedes-ul cu care se plimbă primarul Timișoarei a fost cumpărat cu 70.000 euro de societatea de salubritate Retim SA, care suportă toate costurile, inclusiv combustibilul.

12 COMENTARII

  1. Robul asata este mare hot un gunoi si un nesimtit sper cu proxima ocazie mai exact la urmatoarele alegeri indiferent in cate tururi vor organiza sa nu ami ocupe aceasta pozitie de primar…………nici pana in ziua de azi nu se stie exact solutia data de instanta cu privire la studentul mort la intrarea in oras cand constructia respectiva a cedat si a murit …vinovati??????nimeni decedatul ….este posibil nimeni nu plateste nimic in nici un fel…….

  2. O greșeală care, cf codului penal este delapidare, cu șoferul Vasile in culpa, ca era înafara programului sau nu.
    Orice cetățean poate depune plângere penala.
    Acuma avem si recunoaștere a faptei de către un martor (soțul femeii care a beneficiat de avantajul necuvenit)
    Repararea prejudiciului nu înlătură sancțiunile pt.Vasile, căruia, chiar condamnat cu suspendare, i se poate interzice dreptul de a a mai ocupa funcții publice.
    Chiar si in t programului relația Robu -Vasile e incorecta , sancționată si ea de codul penal
    Cazul Robu- Vasile seamăna , indirect, cu cazul Dragnea: el e angajat fictiv pe un anumit post, dar exercita constant și pe o lungă perioadă de timp, un job de sofer în folosul unui lider politic, care l-a recompensat.
    El nu ea leafă de șofer , ci una de sef serviciu (diferența dintre cele două niveluri de salarizare este PREJUDICIU), o plângere pt.abuz în serviciu ar obliga la audierea martorilor din primărie și a documentelor de serviciu si s-ar putea proba caracterul fictiv al d.Vasile la p.locala si faptul ca el e șofer, fapt recunoscut public de d.Robu, de nenumărate ori.
    CE S-AR INTAMPLA DACA IN TOATE INSTITUTIILE PUBLICE SOFERII AR FI INCADRATI FICTIV PE POSTURI PLATITE DUBLU?
    Dacă s-ar proceda la fel si cu secretarele ?
    Ar fi corect?

  3. Suntem niste idioti ca avem un primar ca tine!
    Trebuia sa demisioneze cu imputarea prejudiciilor create bufetului public prin achizitii esuate ( microbuze electrice, reabilitari ilegale a portilor de intrare in oras etc. Lista e lunga)

  4. Robu minte, deoarece dacă se deschide o anchetă care indiscutabil ar trebui să se deschidă ar veni ca martori mai mulți cetățeni care au văzut în repetate rânduri pe acest Vasilică cu blonda după orele de program. Deci Robu minte că este pt prima oară cu nesemtire și nu este întâmplător…
    Domnule primar chiar credeți că cetățeni nu văd adevărul și nu știu că și acum mințit cu nerușinare. Soția primarului folosește această mașină cu șofer cu tot când dorește.
    Rugăm ca autoritățile să se autosesizeze de urgență.

  5. Oare nici o instituție nu vrea să se autosesizeze la câte ilegalități face acest primar, iar noi cetățeni simpli dacă trecem pe rosu ne arestează pe loc. Aceasta este România Normală de care zicea președintele?????!!!!!!!…….
    In această țară normală cine ocupă funcții de rag înalt pot face tot ce vor și pot cheltuii banul public după bunul lor plac.

  6. Vasilică umblă unde vrea el cu Mertanul și nu doar că o duce pe blondă se aude în Timișoara că ar avea o relație de bună purtare cu dânsa. Nicolae Robu am înțeles că suferiți de prostată????? Este adevărat. S ar fi plâns blonda la Vasilică iar nătărăul a vorbit prin oraș. Ce ști orașul nu știe primarul.

  7. De ce în această viață suntem judecați cu două măsuri????? Chiar credeți că aceste păcate nu vor fi plătite,,,, sus,,,, și cei care ar trebui să vadă și să ia măsuri de urgență nu vor avea acest păcat?????? Robu nu știe nimic, cu Mafia habar nare, Timișoara la investițiiiii e pe ultimul loc între orașele cu potențial, oare acest primar este pus în această funcție pt a nu face nimic în Timișoara. Rușine autorităților care nu vor să vadă și care am înțeles că îi închid dosar după dosar primarului. Dar tot timpul îl avem înainte, vor răspunde și aceștia care îl acoperă la un moment dat.

  8. Nu mai poate omu sa profite si el un pic de functia de primar ca hop sariti voi repede cu gura, nu ii tin partea da pe bune vorbind sa ajungi sa zici ca isi va platii el pacatele ma bufneste rasu ce pacat mare a comis, crima nu altceva, ca nu rezolva problemele importante ale orasului aia e trist

  9. Altfel spus, timpul liber al „şoferului Vasile” e un moft, de vreme ce e la dispoziţia „doamnei primar Robu”, titulatura pe care şi-o însuşesc nevestele de neam prost. Cam aşa cum erau ordonanţele, permanent la dispoziţia generăleselor sau a altor neveste de ofiţeri. Un fel de Ghiţă Pristanda. O ordonanţă modernă, care dispune de maşina primăriei în timpul liber. Doamna primar Robu, când vă mai duce Şoferul Vasile la coafor, vedeţi ce faceţi cu freya aia, că e model Veo Dăncilă din epoca euroarlamentară, varianta păr scurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.