Primarul Robu, din nou în război cu jurnaliștii: „Uitați cât de tolerant...

Primarul Robu, din nou în război cu jurnaliștii: „Uitați cât de tolerant sunt, vă permit inclusiv să veniți la conferințele de presă”

5
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu continuă războiul cu jurnaliștii din Timișoara care nu scriu așa cum îi place. Astfel, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul Primăriei Timișoara, un jurnalist a încercat să-l întrerupă pe edilul-șef în timp ce acesta citea de pe o foaie modalitatea prin care timișorenii pot să depună cererea pentru emiterea certificatului de urbanism și online.

Însă, primarul a răbufnit imediat, spunându-i ziaristului „vă rog să mă lăsați, dacă nu vă convine, nu e obligatorie prezența. Lăsați-mă să prezint, nu cred că e normal să mă întrerupeți când eu prezint o procedură, nu vă permit”.

Ulterior, Nicolae Robu a refuzat din nou să răspundă întrebărilor redactorului-șef PRESSALERT.ro pe marginea subiectului legat de digitalizarea în relația cu cetățenii, amenințând că va recurge la acreditări.

„Cu dvs.


am spus că nu o să mai stau de vorbă niciodată, pentru că ați depășit orice limită ale respectului față de mine, față de instituția primăriei și față de acest oraș. Când veți avea bunul simț să vă cereți scuze, atunci probabil că eu, iertător cum sunt din firea mea, voi trece peste tot răul pe care l-ați făcut și vom sta de vorbă. Până atunci, nu mai insistați, că nu stăm de vorbă. Nu-mi bruiați mie conferința de presă. Dacă sunt obligat să recurg la acreditări, voi face după șapte ani și asta. Vreți să lăsați conferința de presă să se desfășoare? Ați decăzut în ochii mei, astfel încât nu am ce să port dialog cu oameni ca dvs. Punct. Nu vă jignesc, dar nu mă obligați să dialoghez, că nu vreau. Vă rog frumos scrieți ce vreți, faceți în continuare tot ce vreți, dar nu bruiați conferința de presă, că recurg la acreditări și n-o să mai participați. Uitați cât de tolerant sunt, vă permit inclusiv să veniți la conferințele de presă. Aveți bunul simț să lăsați conferința asta să se desfășoare? Se uită mii de oameni la conferința de presă și minim zece jurnaliști aici. Dvs. nu vă răspund niciodată, domnule, înțelegeți treaba asta, că nu mai discut niciodată cu dvs, uitați-vă în dicționar ce înseamnă niciodată, cu o condiționare pe care am formulat-o. Eu nu vreau să mă cert cu nimeni, cu atât mai mult cu… ăsta e scopul pe care-l urmărește, nu face altceva”, a spus Nicolae Robu, în timp ce jurnalistul a încercat să-i răspundă.

5 COMENTARII

  1. Acest individ se crede pe vremea comunismului că face ce vrea, bă pletosule, crăcănatule, îți pute gura de câta răutate ai fata de noi cetățeni deoarece acest ziarist își face doar datoria și ne prezintă realitatea. Tu crezi că vei face ce vrei. Primăria nu esta a lui mata, nu mata te a dus în primărie, ai uitat cum ai ajuns în primărie. Ești un primar care protejezi mafia și asta de fapt nu vrei să vedem noi???????
    Rușine să vă fie!!!!!!!

  2. Descreierat primar are Timișoara, doar de scandaluri se tine, nu realizează nimic în Timișoara dar în schimb are timp e gălăgie. Sunteți un primar puturos și delăsarea. Sunteți cel mai puturos primar din toate timpurile. Am observat că nu vă place munca numai vrăjeală multă pe Facebook și cam atât. Timișoara a pierdut și pierde mult cu un astfel de primar în frunte.

  3. Chiar nu îți este rușine, te cerți non stop, ești deja penibil, dar gargară și atât, nimic pt oraș. Te lauzi cu nimicuri. Vrem proiecte mari nu povesti, Clujul este de trei ori peste noi, tu nimic. Ești un gargaragiu de joasă speță. Să îți fie rușine puturosule. Doar de prosti te ți și de autoimagine. Mai și muncește. De 8 ani nimic, povesti iar Timișoara sa dezvoltat cu ajutorul oameniilor potenți financiar care au investit o grămadă de bani. Tu nimic. Bravo și cinste noua că te am votat.

  4. Crăcănel ce dracu faci, numai scandal crezi că ești mai doctor dacă toată ziua te cerți. Să ști că ești depășit de probleme și vad cu nu faci față problemelor. Du te din primărie dar îți ei și pupincuriști și totul revine la normal. Așa Timișoara mai are o șansă. Lasă ne cracanatule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.