Primarul Robu, optimist că vor începe lucrările la centura sud odată cu...

Primarul Robu, optimist că vor începe lucrările la centura sud odată cu schimbarea guvernului

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu este optimist în ceea ce privește realizarea centurii de sud a Timișoarei și spune că există șanse ca lucrările să înceapă în perioada următoare. Primarul Timișoarei a criticat vechile guverne pentru faptul că au ignorat acest proiect important.

„Centura ocolitoare rămâne o prioritate pentru noi și am încredere că acum, cu un guvern liberal, se va da drumul la lucrări și că se va avea grijă, și voi pune și eu umărul concret, prin prezența pe șantier și discuții cu ministrul Transporturilor, se va da drumul lucrărilor la centură și se vor lua toate măsurile ca ele să și avanseze rapid.


Din păcate, guvernele de până acum au neglijat Timișoara, nu numai la acest capitol, dar parcă o adevărată sfidare a fost în ceea ce privește centura auto ocolitoare. Nimeni nu va putea veni cu niciun argument logic să se explice de ce nu are Timișoara la ora actuală o centură ocolitoare. Eu am făcut tot ce mi-a stat în putință, inclusiv am organizat un miting de protest pentru centură. Din păcate, nici asta nu s-a luat în considerare și iată-ne și la final de 2019 tot fără centură ocolitoare”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei susține că a discutat deja cu noul ministru al Transporturilor despre proiectul centurii de sud, dar și cu premierul Ludovic Orban, astfel că este optimist că acest obiectiv va reprezenta o prioritate pentru guvernanți.

„Eu am avut deja o discuție cu domnul ministru al Transporturilor, dar o să vină în Timișoara, o să vedeți că se va da drumul. Acum abia s-a preluat guvernarea, nu putem avea pretenții să se fi schimbat ceva pe fond, dar veți vedea, și cu domnul premier Orban am discutat, veți vedea că va fi o prioritate centura Timișoarei, veți vedea că lucrările vor merge în alt ritm. Eu mă voi duce pe șantier ca să pot pune presiunea de rigoare pe cei ce execută lucrarea așa cum o pun și pe cei ce execută diverse lucrări de-ale Primăriei Timișoara în orașul nostru și, desigur, voi interveni de câte ori va fi nevoie la ministrul Transporturilor, la cei ce pot să pună lucrurile pe făgașul normal, pot să dea un ritm bun, încât să avem cât mai repede centură”, a declarat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. Până CARACALUL are centură. Tu dai vina pe alţii şi te lauzi că eşti grozav. Ca şi Ciuhandu. Dar Timişoara, ,,oraşul de 5 stele” în 2019 nu are centură. Cu aşa primari nici nu-i de mirare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.