Primarul Robu s-a plimbat cu tramvaiul și susține că a așteptat foarte...

Primarul Robu s-a plimbat cu tramvaiul și susține că a așteptat foarte puțin: „A crescut cu 70-80% numărul de șoferi”

1
DISTRIBUIȚI

tramvaiul armonia linia 2

Nicolae Robu a renunțat pentru câteva momente la mașina de serviciu, un Mercedes E-Class, în acest sfârșit de săptămână, pentru a se plimba cu tramvaiul.

Primarul Timișoarei a explicat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că a ales să călătorească, duminică, cu tramvaiul 2 și susține că a așteptat puțin în stație. De asemenea, edilul-șef a ținut să-l laude din nou pe Nicu Bitea, directorul STPT, pe motiv că face treabă bună la conducerea instituției.

„A crescut enorm numărul de șoferi. Noua conducere de la STPT face treabă foarte bună, școlarizează mulți cetățeni care doresc să fie șoferi pe mijloacele de transport în comun.


În permanență ajungem să avem noi și noi șoferi. Am impresia că a crescut cu vreo 70-80% numărul de șoferi la ora actuală și vom continua, pentru că noi vrem să extindem în permanență parcul auto al STPT, iar ca să se simtă beneficiile, avem nevoie de șoferi și vatmani. Am circulat cu tramvaiul duminică, cu tramvaiul 2, și am putut constata că avem mult de lucru la linii. În tramvaiele Armonia călătorii sunt mulțumiți, au încălzire la scaune. Pe unele porțiuni liniile sunt foarte proaste, ruginite și se simte asta. Am circulat vreo patru stații cu tramvaiul, am așteptat foarte puțin. Nu am spus eu că merge perfect, este nevoie de îmbunătățiri. Uitați-vă câte mijloace erau acum un an și câte sunt acum, dar nu suntem mulțumiți. De aceea continuăm să angajăm șoferi și vatmani”, a afirmat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a precizat că își dorește să nu mai circule niciun tramvai vechi pe străzile orașului, doar că acest lucru se poate întâmpla doar atunci când vor veni noile garnituri, de mari dimensiuni, care se află în fabricație.

„Vreau cât de curând să nu mai vedem tramvaiele vechi de jumătate de secol. Nu putem să le scoatem din circulație până nu ne vin cele noi. Trebuie să facem în paralel și reabilitarea liniilor pentru a putea circula cele noi. Este nevoie de eforturi foarte mari pentru a duce lucrurile la normalitate”, a mai explicat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. O fi fost un tramvai care a fost pus in circulatie special pentru dumneata, de obicei, dupa tramvaiul 2 se asteapta cam jumatate de ora. Ai verificat si cat stau mijloacele de transport in comun la ca de linie? Suficient timp sa mai faca cel putin jumatate de traseu, daca nu mai mult. Pentru cei care n-au regim preferential de transort, beneficiile de care vorbesti dumneata sunt vorbe-n vant, aruncate cu nerusinare in obrazul calatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.