Proiectul „Randevu Teatral” revine pe scenă, cu piesa „Dragostea durează trei ani”....

Proiectul „Randevu Teatral” revine pe scenă, cu piesa „Dragostea durează trei ani”. Când au loc spectacolele de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Fundaţia Artmedia, prin noua conducere a Adrianei Cnejevici şi a Anei Maria Popa, a decis să readucă la viaţă un proiect drag publicului, „Randevu Teatral”, cu altfel de întâlniri teatrale, în spaţii neconvenţionale pentru spectacole.

„Dragostea durează 3 ani” este geniala comedie pe care, pentru început, Artmedia o aduce în premieră la Timişoara în 20 ianuarie, când vor avea loc două reprezentaţii, în sala multifuncţională a consiliului judeţean.


Este un spectacol cu multă ironie şi umor, a cărui poveste este trăită de aproape toţi spectatorii, chiar dacă nu au curajul să o recunoască. Spectacolul este regizat de Chris Simion-Mercurian după romanul scriitorului francez Frédéric Beigbeder, care s-a declarat mândru că a acceptat oferta, şi a recunoscut că singurul defect al acestuia este că durează doar o oră şi 30 de minute: „Cartea pe care am scris-o are un subiect trist. Ceea ce este extraordinar în acest spectacol este că se tratează cu mult umor o poveste tristă. E un spectacol la care se râde… Este un spectacol viu, neconvenţional. La fel ca şi cartea. Va avea un mare succes”. Personajele – un proaspăt divorţat şi prietenul acestuia, soţia trădată şi  amanta – sunt interpretate de Tudor Istodor, Vlad Logigan, Mirela Zeţa şi Andreea Şovan.

Biletele se găsesc la agenţia operei şi pe iabilet.ro, iar pensionarii, elevii şi studenţii beneficiază de reducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.