Record de sancțiuni în 10 zile, la Timișoara. Aproape 800 de șoferi...

Record de sancțiuni în 10 zile, la Timișoara. Aproape 800 de șoferi care au parcat ilegal au fost amendați FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2078764288">

Record de amenzi acordate în 10 zile de polițiștii locali din Timișoara, șoferilor care blochează traficul, parcându-și autoturismele în locurile interzise. Aproape 800 de sancțiuni contravenționale au fost acordate celor care au staționat pe străzile pietonale din centrul orașului sau în alte zone unde acest lucru este ilegal.

În ultimele 10 zile, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au aplicat 795 de amenzi. Cele mai frecvente parcări ilegale au fost înregistrate pe străzile Gheorghe Lazăr, Palanca, Piața I. Huniade, străzile C. Brediceanu, Proclamația de la Timișoara, Gh. Dima, A. Pacha, Gh. Mușat, V. Alecsandri și E. de Savoya. Tot în această perioadă au fost ridicate 42 de autovehicule care încurcau flagrant circulația pietonilor sau a altor mașini.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto că se va acționa în continuare permanent și că nu se tolerează niciun fel de abatere de la lege, fiind aplicate sancțiuni drastice celor care nu țin cont de prevederile OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise, amenzile fiind între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sancționarea și chiar ridicarea autovehiculelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.