Restricții de circulație în sensul giratoriu de la AEM, pentru realizarea lucrărilor...

Restricții de circulație în sensul giratoriu de la AEM, pentru realizarea lucrărilor de modernizare

0
DISTRIBUIȚI

sens giratoriu aem

Anunț important pentru șoferi. Primăria Timișoara a informat că se vor impune restricții de circulație în sensul giratoriu de la AEM, cu scopul realizării lucrărilor de modernizare din zonă, timp de mai multe zile.

„Având în vedere lucrările din Piaţa Gheorghe Domăşnean (sensul giratoriu de la AEM), pentru a urgenta realizarea lor, se vor institui anumite restricţii de circulaţie, respectiv se vor închide anumite artere de acces în sensul giratoriu, în perioada 6.12.2019 – 9.12.2019″, au transmis reprezentanții municipalității.

Astfel, din 6 decembrie, de la ora 07.00, până în 7 decembrie, la ora 07.00 va fi închisă circulaţia pe relaţia Calea Buziaşului – bd.


Liviu Rebreanu, iar relaţia Calea Stan Vidrighin – Calea Buziaşului se va realiza prin ocolire pe drumul de legătură între Calea Stan Vidrighin-bd. Liviu Rebreanu, accesul în giraţie făcându-se de pe bd. Liviu Rebreanu.

De asemenea, din 7 decembrie, de la ora 07.00, până în 8 decembrie, la ora 07.00: Intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre str. Venus va fi închisă circulaţiei; relaţia Calea Buziaşului-bd. Liviu Rebreanu va fi închisă circulaţiei; relaţia bd. Liviu Rebreanu- Calea Stan Vidrighin va fi închisă circulaţiei; relaţia bd. Liviu Rebreanu-Calea Buziaşului se va realiza prin ocolire pe drumul de legătură între Calea Stan Vidrighin-bd. Liviu Rebreanu, accesul în giraţie făcându-se de pe Calea Stan Vidrighin.

Totodată, din 8 decembrie, de la ora 07.00, până în 9 decembrie, ora 07.00: Intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre str. Venus va fi închisă circulaţiei; relaţia Calea Buziaşului- Calea Stan Vidrighin va fi închisă circulaţiei, iar intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre bd. Industriei va fi închisă circulaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.