Retro Revelion cu Rednex și foc de artificii, în centrul Timișoarei. Mai...

Retro Revelion cu Rednex și foc de artificii, în centrul Timișoarei. Mai multe linii de transport public au program prelungit

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care nu știu încă ce să facă în noaptea dintre ani sunt așteptați în centrul orașului. Primăria Timișoara a luat decizia de a pregăti un program artistic inedit în perspectiva întâmpinării anului 2020.

Este vorba de un Retro Revelion, în cadrul căruia persoanele care se vor afla în Piața Victoriei se vor întâlni cu binecunoscuta trupă suedeză Rednex.


Formația a dobândit notorietate datorită piesei ”Cotton Eye Joe”, înregistrând un succes notabil şi prin alte materiale discografice apărute de-a lungul timpului, precum piesa ”Wish you are here”.

Alături de Rednex, cei prezenţi se vor bucura şi de concerte susținute de trupele Akcent şi Phaser, precum şi de recitalul artistei Sandra N.

Trecerea în noul an va fi marcată cu un foc de artificii, iar accesul la eveniment este gratuit.

De asemenea, Societatea de Transport Public Timișoara informează că programul mai multor linii de transport public va fi prelungit, cu ocazia evenimentelor dedicate Revelionului, organizate de municipalitate în Piaţa Victoriei, pentru a asigura transportul celor ce îşi vor petrece trecerea dintre ani în centrul oraşului. Astfel, în data de 1 ianuarie 2020, mijloacele de transport în comun de pe liniile 2, 7, 8 (tramvaie), 14, 15, 16, 18 (troleibuze), 33 şi E7 (autobuze) vor avea programul prelungit până la ora 02:00 dimineaţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.