Revoluția din 1989, văzută prin ochii unui american, într-un spectacol caritabil la...

Revoluția din 1989, văzută prin ochii unui american, într-un spectacol caritabil la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1852752431">

Clubul Rotary „Opera” și Universitatea de Vest din Timișoara ne invită să retrăim evenimentele pline de dramatism ale Revoluției Române din decembrie 1989, a cărei flacără s-a aprins la Timișoara și a schimbat pentru totdeauna cursul istoriei naționale.

Transfigurarea katarhica a acelor sângeroase momente este realizată prin spectacolul muzical contemporan „Romanian Revolution 1989”, semnat de compozitorul și libretistul american Aaron Garber. Producția artistică este asigurată integral de către studenții și profesorii Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Astfel, premiera absolută a spectacolului  „Romanian Revolution 1989” va avea loc duminică, 15 decembrie 2019, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Național din Timișoara.

„Împlinirea a 30 de ani de la Revoluția Română, ne îndeamnă să ne asumăm destinul sângeros al dictaturii ceaușiste, dar și certitudinea renașterii poporului român «întru Adevăr, Dreptate și Libertate». Va invităm să fiți martorii acestui miracol istoric. Sărbătorim 30 de ani de la declanșarea Revoluției Române la Timișoara. Timișoara este orașul premierelor, Timișoara este orașul celor curajoși, Timișoara suntem noi, cei care ne bucurăm de 30 de ani de libertate și democrație. Haideți să celebrăm împreună acest moment istoric”, au transmis organizatorii.

Evenimentul este unul caritabil, toate fondurile realizate din donații și achiziția de bilete vor fi folosite pentru sprijinirea educației culturale a tinerilor care fac parte din Academia de Excelență „Opera” din Timișoara.

Rezervări / confirmări se pot face pe e-mail, la contact@rotary-opera.ro sau telefonic la 0770215281.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.