La Ripensia apar primele despărţiri oficiale. Nici situaţia antrenorului Alexandru Pelici nu...

La Ripensia apar primele despărţiri oficiale. Nici situaţia antrenorului Alexandru Pelici nu e clară

0
DISTRIBUIȚI

Marius Fotescu e primul jucător care o părăseşte oficial pe Ripensia în această iarnă. Roş-galbenii îl vor pierde de asemenea în această pauză competiţională şi pe Adrian Zaluschi, care nu a fost mulţumit de oferta clubului.

In privinţa primului surpriza nu e aşa de mare. Marius Fotescu sosise la Timişoara in vară după ce şi-a incheiat contractul cu Farul.


Mijlocaşul lateral a evoluat in 15 partide pentru roş-galbeni, dar doar in opt a fost titular. Singurul său gol a fost marcat chiar in primul joc, in succesul din deplasare cu FC Argeş. Jucătorul a lipsit din lot in remiza de la Buzău (3-3).

Despărţirea de jucătorul in vârstă de 24 de ani a fost oficializată de club. „Mulțumim, Marius Fotescu pentru munca depusă în tricoul formației noastre! Îți dorim mult succes pe mai departe!”, a fost mesajul e pe pagina de Facebook a clubului.

Aflat la final de contract, Adrian Zaluschi (30 ani) nu a acceptat propunerea financiară făcută de „Ripi” şi nu a semnat o nouă inţelegere. Mijlocaşul a fost ofertat de Dunărea Călăraşi conform liga2.ro, dar ar avea de unde alege după prestaţiile de la inceputul sezonului. De asemenea el işi doreşte să rămână cel puţin la acest nivel. Cu trei goluri in doar nouă meciuri din cauza unei accidentări, Zalu a fost suspendat pentru ultima etapă.

O situaţie neclară, pe care clubul roş-galben a anunţat că o va lămuri in această săptămână e cea a tehnicianului Alexandru Pelici. Acesta mai are contract până in vară, dar nu a efectuat deplasarea la Buzău. La baza deciziei s-ar aflat o neinţelegere cu preşedintele Dumitru Mihu. La Buzău echipa a fost condusă de „secundul” Iulian Muntean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.