Ripensia s-a mai despărţit de un jucător: „Mi s-a spus că nu...

Ripensia s-a mai despărţit de un jucător: „Mi s-a spus că nu prea am jucat”

0
DISTRIBUIȚI
Staicu şi Dumitru Mihu la momentul semnării contractului în vară

Ripensia UVT a ajuns în această iarnă la trei despărţiri, dintre care două au fost oficializate de club. Cel de-al treilea plecat e Marius Staicu, dat afară de preşedintele Dumitru Mihu după un sezon de toamnă sub aşteptări alături de roş-galbeni. Atacantul timişorean consideră că a primit prea puţine şanse.

După Marius Fotescu – despărţire anunţată de club, şi Adrian Zaluschi, care ar fi semnat cu o altă echipă (Dunărea Călăraşi) înainte de expirarea contractului, a venit rândul unui alt jucător să se despartă de a 14-a clasată din Liga 2. Staicu a lăsat Reşiţa după promovare pentru o revenire acasă, dar la „Ripi”, după ce evoluase şi la ASU Poli în B. Atacantul nu a avut însă un impact pe „Electrica”, a început din primul minut în doar trei jocuri şi a rămas mai mult pe bancă spre finele toamnei.


A bifat în total sub 290 de minute în opt partide, fără a marca.

Jucătorul a spus că decizia i-a aparţinut lui Mitică Mihu, conducătorul roş-galbenilor, Staicu mai având încă un an şi jumătate de contract la Ripensia în momentul întreruperii înţelegerii. „Atâta timp cât nu am jucat, ce pot să arăt? Am fost doar în trei meciuri titular şi în alea 45 sau 60 de minute. De când am venit m-am simţit ciudat, treptat parcă am fost dat la o parte. Asta e, poate am greşit şi eu pentru că poate m-am pripit, am plecat de la Reşiţa. Nu am fost băgat în seamă, să se vorbească mai mult cu mine… să simt că sunt la Ripensia”, a declarat Marius Staicu pentru Pressalert.ro.

„Mi s-a spus că nu prea am jucat… Dar ce pot să fac – să mă bag cu forţa în teren? Mi-a spus (n.r. Dumitru Mihu) că nu contează cine vine antrenor, că dacă vine altul sau rămâne Alex Pelici el decide şi nu vrea să mai fac parte şi pe viitor din lotul Ripensia”, a mai spus „Staikone”. Atacantul în vârstă de 30 de ani a avut şi „ghinionul” de a-l avea coleg pe post pe golgheterul eşalonului – Albert Voinea, autor a 13 goluri pentru ripensişti.

Nu ar fi exclus ca atacantul timişorean să revină la Reşiţa, dacă Dorinel Munteanu îl va dori în lot, CSM-ul având o misiune dificilă de a se salva de la retrogradare.

La Ripensia continuă suspansul în privinţa situaţiei antrenorului Alexandru Pelici, care nu s-a prezentat la echipă la ultimul meci din an, cel de la Buzău, deşi mai are la rândul său contract cu clubul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.